04 Ιανουαρίου 2018

AB Βασιλόπουλος: Διαψεύδει κλοπή γάλακτος από υποκατάστημα στο Βόλο

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ διαψεύδει κατηγορηματικά ότι συνέβη περιστατικό με κλοπή βρεφικού γάλακτος σε κατάστημά της

Ανακοίνωση διάψευσης για ένα περιστατικό που σημειώθηκε στο Βόλο με την κλοπή βρεφικού γάλακτος εξέδωσε η ΑΒ Βασιλόπουλος.


Πρωταγωνιστής του θλιβερού περιστατικού ήταν ένας 24χρονος πατέρας που βρέθηκε στο κρατητήριο επειδή επιχείρησε, όπως ισχυρίστηκε, να κλέψει γάλα για το μωρό του.

Όπως αναφέρει η εταιρία, «όπως γνωστοποιήθηκε, μέσα στην περίοδο των Χριστουγέννων, στην περιοχή του Βόλου καταγράφηκε περιστατικό κλοπής βρεφικού γάλακτος σε κατάστημα αλυσίδας σούπερ μάρκετ.
Για λόγους που δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, το περιστατικό αυτό συσχετίστηκε εντελώς λανθασμένα με την ΑΒ Βασιλόπουλος.

Διαψεύδουμε κατηγορηματικά ότι συνέβη τέτοιο περιστατικό σε κατάστημα της ΑΒ Βασιλόπουλος στο Βόλο και συνεπώς δεν έχουμε προβεί σε οποιαδήποτε μήνυση. Τα δημοσιεύματα και οι αναρτήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί, δεν αφορούν σε καμία περίπτωση κατάστημά μας και ουδεμία σχέση έχουν με την ΑΒ Βασιλόπουλος.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος διαχρονικά και με συνέπεια λειτουργεί πάντα με σεβασμό προς τους πελάτες της και ιδιαίτερα προς τους ανθρώπους που μέσα στην κρίση, έχουν μεγαλύτερη ανάγκη στήριξης», καταλήγει η ανακοίνωση.