06 Ιανουαρίου 2018

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις για Μπαζιάνα: Η υποκρισία έχει τα όριά της, είναι πλέον πολιτικό πρόσωπο

Για υποκρισία κατηγόρησε την Μπέτυ Μπαζιάνα ο Άδωνις Γεωργιάδης μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε η σύζυγος του Αλέξη Τσίπρα.


Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας το Σάββατο στα Παραπολιτικά 90,1 FM και τους Δημήτρη Τάκη και Γεωργία Σκιντζή, τόνισε ότι με τη συνέντευξη αυτή η Μπέτυ Μπαζιάνα έγινε πολιτικό πρόσωπο. «Με τη συνέντευξή της η κ. Μπαζιάνα μπήκε στον πολιτικό διάλογο» τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης, προσθέτοντας σκωπτικά πως ο ίδιος αναζητά ψυχαναλυτή, με αφορμή τη δήλωσή της πως οι πολιτικοί ίσως χρειάζονται ψυχανάλυση.

Στη συνέχεια ο Άδωνις Γεωργιάδης επιτέθηκε στην Μπέτυ Μπαζιάνα για τα λεγόμενά της σχετικά με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. «Αυτά που λέει η Μπέτυ Μπαζιάνα είναι αντίθετα στον πυρήνα της δυτικής δημοκρατίας. Οι άνθρωποι είναι κομμουνιστές, όχι με την ιδεολογική έννοια, αλλά με την έννοια του ολοκληρωτισμού» δήλωσε χαρακτηριστικά στους 90,1 FM.

Πρόσθεσε ότι «και η υποκρισία έχει τα όριά της» σχολιάζοντας τη δήλωση της συζύγου του Αλέξη Τσίπρα πως κλαίει στην επέτειο του δημοψηφίσματος του 2015. «Το καλοκαίρι στην επέτειο ήταν στο Πεκίνο και στις φωτογραφίες έχει ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά. Δεν μπορώ την υποκρισία» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.


Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/adonis-gia-mpaziana-ipokrisia-echi-ta-oria-tis-ine-pleon-politiko-prosopo