27 Ιανουαρίου 2018

Ο ΣΥΡΙΖΑ "Αδειάζει" τον βουλευτή των ΑΝΕΛ Δ. Καμμένο για τις δηλώσεις του

Για υπέρβαση των ορίων κάνουν λόγο κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας τις «συστηματικές επιθέσεις», όπως αναφέρουν, του βουλευτή των ΑΝΕΛ Δημήτρη Καμμένου εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και των στελεχών του.


Σε πρωινές του δηλώσεις στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ο κ. Καμμένος απάντησε με σκληρή γλώσσα σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που χαρακτήρισαν ακροδεξιούς τους βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ. που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο για το Σκοπιανό. «Δεν φτάσαμε στη ζωή μας εδώ πέρα για να μας κάνει κριτική ο Μπαλαούρας. Που θα ήταν ο κ. Μπαλαούρας χωρίς τους Ανεξάρτητους Έλληνες; Μας κάνει κριτική ο Σκουρλέτης γιατί πήγαμε στο συλλαλητήριο ενώ εμείς ποτέ δεν μιλήσαμε για βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Να μην πιάνουν στο στόμα τους τον Πάνο Καμμένο. Ο Πάνος είναι ένας υπεύθυνος άνθρωπος και δεν θα φύγει από την κυβέρνηση».

Ο κ. Καμμένος εξαπέλυσε επίθεση και στον Δημήτρη Παπαδημούλη με σκληρούς χαρακτηρισμούς, κάνοντας λόγο για πολιτικό χαφιεδισμό, ενώ έστειλε μήνυμα προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας μεταξύ άλλων: Όταν είσαι με κάποιον στο ίδιο τραίνο δεν γίνεται να κάνεις μαθήματα. Ποιος είναι αυτός με την αριστερή κελεμπία που θα μας κάνει μάθημα από τον ΣΥΡΙΖΑ. Είμαστε συνεργάτες και απαιτούμε σεβασμό στην αξιοπρέπειά μας.

Μιλώντας στο ΑΜΠΕ, κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασαν πως «οι συστηματικές επιθέσεις του βουλευτή των ΑΝΕΛ Δημ. Καμμένου ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ και στα στελέχη του, υπερβαίνουν τα όρια, προκαλούν ερωτήματα για τη σκοπιμότητά τους και βρίσκονται σε πλήρη αναντιστοιχία με τη στάση των ΑΝΕΛ και το κλίμα συνεργασίας μεταξύ των δύο κομμάτων».

newsbeast.gr