08 Ιανουαρίου 2018

Επικό: Ο Χιου Τζάκμαν έμεινε... «στήλη άλατος» όταν έχασε τη Χρυσή Σφαίρα [εικόνες & βίντεο]

Μπορεί να έχουμε δει τις πιο επικές αντιδράσεις ηθοποιών που έχασαν βραβείο στα Όσκαρ, αλλά ο Χιου Τζάκμαν έπεσε από τα σύννεφα ήδη από τις Χρυσές Σφαίρες.

Ο διάσημος ηθοποιός έμεινε με το στόμα ανοιχτό (για πολύ ώρα) όταν είδε τον Τζέιμς Φράνκο να παίρνει εκείνος το βραβείο του Ά ανδρικού ρόλου στην κατηγορία κωμωδία- μιούζικαλ.


Ο Φράνκο, λοιπόν, κέρδισε το βραβείο καλύτερου ανδρικού ρόλου σε κωμωδία υποδυόμενος τον Τόμι Γουαζό, στην ταινία «The Disaster Artist» και ο Χιού Τζάκμαν έμεινε στην καρέκλα του να τον κοιτάει έχοντας παγώσει σαν άγαλμα.

Βέβαια, δεν είναι ξεκάθαρο αν ο Χιού Τζάκμαν έκανε έτσι επειδή δεν πήρε χρυσή σφαίρα ή γιατί ο Τζέιμς Φράνκο κάλεσε στην σκηνή τον ίδιο τον Γουαζό, τον σκηνοθέτη, παραγωγό και πρωταγωνιστή της λεγόμενης «χειρότερης ταινίας του κόσμου».

Προκαλώντας άφθονο γέλιο, ο Τζέιμς Φράνκο ευχαρίστησε με τον δικό του τρόπο τον Γουαζό τον οποίο και υποδύεται, ενώ δεν δίστασε να τον εμποδίσει όταν εκείνος θέλησε να αγγίξει το μικρόφωνο για να μιλήσει στο κοινό.