05 Ιανουαρίου 2018

Προεκλογικές ανακατατάξεις από Μητσοτάκη

Τι αλλάζει στη Νέα Δημοκρατία ο πρόεδρος του κόμματος

Στην τελική ευθεία εισέρχεται η επεξεργασία του σχεδίου αναδιάρθρωσης του «γαλάζιου» οργανογράµµατος από την ηγετική οµάδα της Ν.∆.

Oπως έγραφαν πριν από µερικές εβδοµάδες τα «Π», ο επικεφαλής του γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μιχάλης Μπεκίρης, συγκεντρώνει εδώ και καιρό στοιχεία που αποτυπώνουν τις καθηµερινές επιδόσεις τόσο των βουλευτών-τοµεαρχών, όσο και των γραµµατέων του κόµµατος, προκειµένου ο αρχηγός της αξιωµατικής αντιπολίτευσης να σχηµατίσει πλήρη εικόνα για τα πεδία όπου οι αλλαγές σκυτάλης φαντάζουν επιβεβληµένες.

Την ίδια ώρα, σύµφωνα µε απόλυτα διασταυρωµένες πληροφορίες, πριν ακόµα από την περίοδο των Χριστουγέννων, στα χέρια του αρχηγού της αξιωµατικής αντιπολίτευσης έχει παραδοθεί µια αναλυτική έκθεση στην οποία καταγράφεται η γενικότερη δραστηριότητα του συνόλου των µελών της Κοινοβουλευτικής Οµάδας.

Ιδιαίτερη έµφαση δόθηκε στη συνέπεια (ανάλογα µε την παρουσία του καθενός στην Ολοµέλεια και τις συνεδριάσεις των επιτροπών), αλλά και στη διάθεση που επέδειξαν σε ό,τι αφορά την κατάθεση επίκαιρων ερωτήσεων και τις γενικότερες παρεµβάσεις τους. Οι πρώτες µέρες του 2018 συνιστούν την ύστατη ευκαιρία όσων παρουσιάστηκαν είτε ράθυµοι, είτε αδιάφοροι να αλλάξουν την εικόνα τους.
Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/proeklogikes-anakatataxis-apo-mitsotaki