29 Ιανουαρίου 2018

ΧΑΛΒΑΔΕΣ! Γκρίνια στην ΟΝΝΕΔ για τη στάση στο Σκοπιανό

Τι λένε στελέχη και μέλη της νεολαίας - Τα παράπονα προς τον Κώστα Δέρβο

Γκρίνια και ουκ ολίγα παράπονα διατυπώνονται το τελευταίο διάστημα στις τάξεις της ΟΝΝΕΔ για τη στάση που τηρεί η οργάνωση στο ζήτημα της Μακεδονίας και της ονομασίας της ΠΓΔΜ, ή μάλλον για τη μη στάση.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά η «γαλάζια» νεολαία στα εθνικά θέματτα, ήταν παραδοσιακά στην πρώτη γραμμή τόσο με ανακοινώσεις όσο και με εικόνες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάτι που στην περίπτωση του Σκοπιανού δεν υπάρχει. Αυτό που τονίζουν είναι ότι το εν λόγω ζήτημα αποτελεί προνομιακό πεδίο για την Κεντροδεξιά καθώς η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από τη εθνική θέση που εξέφρασε η κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή το 2008 στο Βουκουρέστι.

Είναι χαρακτηριστικό ότι παρόλο που η συζήτηση για την ονομασία της ΠΓΔΜ έχει ξεκινήσει εδώ και πολλές εβδομάδες, η ΟΝΝΕΔ είναι εκκωφαντικά απούσα, τη στιγμή μάλιστα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει πάρει σαφή θέση για το θέμα, μιλώντας μάλιστα στην Πολιτική Επιτροπή του κόμματος, όπου ξεκαθάρισε τα πράγματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα δέκτης των παραπόνων έχει γίνει και ο πρόεδρος της νεολαίας Κώστας Δέρβος, χωρίς όμως να έχει τοποθετηθεί επισήμως για το θέμα.

Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/gkrinia-stin-onned-gia-ti-stasi-sto-skopiano