Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2018

ΟΥΤΕ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ! Συγγενείς και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο σποτ με το ρυζόγαλο και τα τούνελΤην μητέρα του ειδικού συμβούλου του Μεγάρου Μαξίμου (και συναδέλφου του γνωστού Νίκου Καρανίκα) Τάσου Πολιτίδη, Σοφία, επέλεξαν οι συντελεστές του διαφημιστικού spot της κυβέρνησης για την προπαγάνδιση θέσπισης του ειδικού τιμολογίου στη Δυτική Μακεδονία, το οποίο είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας.


Η ηλικιωμένη γυναίκα ακούγεται να λέει «θέλουμε ησυχία και κάποιον να νοιάζεται», χωρίς, φυσικά, να γνωρίζουν όσοι βλέπουν το συγκεκριμένο spot πως πρόκειται για τη μητέρα του τέως συντονιστή της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης και νυν υπαλλήλου του πρωθυπουργικού γραφείου, ο οποίος αμείβεται με το ποσό των 1477 ευρώ από τη Βουλή των Ελλήνων, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το τοπικό μέσο kozanimedia.gr.

Στο ίδιο spot πρωταγωνιστεί, όμως, και ο ίδιος ο…συντονιστής του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Κωνσταντινίδης, ο οποίος λέει «Με το παλιό ξεμπερδέψαμε…ανοίγουμε καινούριους λογαριασμούς, καθαρούς και δίκαιους». Χωρίς, φυσικά, να αναγράφεται κάπου η ιδιότητά του.

Δείτε το επίμαχο βίντεοΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου