27 Ιανουαρίου 2018

Με νευρικό κλονισμό νοσηλεύεται η γυναίκα που μετέφραζε την ομιλία του Κώστα Ζουράρι στη νοηματική

Η άτυχη διερμηνέας, με έκδηλη την αγωνία στο πρόσωπο της, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του κ. Ζουράρι στη Βουλή

Σε κατάσταση ισχυρού σοκ και με συμπτώματα εξάντλησης εισήχθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας η διερμηνέας νοηματικής της Βουλής, μετά από ομιλία του βουλευτή των ΑΝΕΛ Κώστα Ζουράρι.

Παίρνοντας το βήμα, ο βουλευτής εκφώνησε το λόγο του σχεδόν εξ’ολοκλήρου στα αρχαία ελληνικά, κάνοντας αναφορές στον Επιτάφιο του Ρίτσου, τον ύμνο Τη Υπερμάχω αλλά και επίκληση προς τον Δία να μεταμορφώσει την Άνγκελα Μέρκελ σε αγελάδα.

Όλα αυτά αποδείχτηκαν δυσβάσταχτα για την άτυχη διερμηνέα (φωτό) η οποία, σύμφωνα με όσους γνωρίζουν νοηματική, σε κάποιο σημείο της ομιλίας του βουλευτή των ΑΝΕΛ εγκατέλειψε την προσπάθεια και άρχισε να μεταδίδει τη λίστα για τα ψώνια της. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας η γυναίκα κατέρρευσε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Πυρά προς τιμήν των θεών άναψε η Λιάνα Κανέλλη

Ενθουσιασμένη η βουλευτής του ΚΚΕ άναψε πυρά προς το δωδεκάθεο

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομιλία καταχειροκροτήθηκε από τους βουλευτές που ήταν παρόντες αλλά και όσους τηλεθεατές κατάφεραν να παραμείνουν ξύπνιοι μέχρι το τέλος της.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν μάλιστα ότι κατά την διάρκεια της ομιλίας του κυρίου Ζουράρι, η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη έφτιαξε ενθουσιασμένη μια μικρή επικλητική πυρά προς τους θεούς πάνω στο έδρανο της.

Πηγές της Βουλής, ωστόσο, διέψευσαν αργότερα την είδηση λέγοντας ότι απλά έπεσε ένα από τα τρία τσιγάρα που κάπνιζε εκείνη τη στιγμή η βουλευτής, με αποτέλεσμα τα χαρτιά της να πάρουν φωτιά.

http://tovatraxi.com/featured/se-katastasi-sok-i-diermineas-tis-voulis