04 Ιανουαρίου 2018

Σατανιστές Κεφαλονιάς: «Δεν ήταν σατανίστρια», λέει φίλος της Βουλγάρας -Η άλλη εκδοχή που δίνει

Μπορεί όλα τα στοιχεία μέχρι τώρα να οδηγούν την ΕΛ.ΑΣ. στο συμπέρασμα ότι η διπλή αυτοκτονία στο σπίτι της Κεφαλονιάς έγινε στο πλαίσιο σατανιστικής τελετής, ωστόσο φίλος της 22χρονης Βουλγάρας έχει άλλη άποψη.


Μιλώντας στο «Εθνος», ο Ντάνιελ Ζέκοφ, επίσης Βούλγαρος, δηλώνει ότι η Λίλια δεν είχε σχέση με τον σατανισμό και ότι ίσως είχε κατάθλιψη.

«Οι αστυνομικοί δεν έπρεπε να κλείσουν την υπόθεση της αναζήτησής της. Το ήξερα ότι κάτι κακό θα της συνέβαινε, είμαι συγκλονισμένος, εύχομαι μόνο να βρήκε τη γαλήνη», λέει αρχικά, και προσθέτει: «Φοβόμουν ότι την είχαν απαγάγει μέλη της μαφίας των οργάνων, δεν μπορώ να πιστέψω το πώς έφυγε. Η Λίλια δεν είχε καμία σχέση με τον σατανισμό. Ούτε ναρκωτικά έκανε, ούτε είχε περίεργες συμπεριφορές. Ήταν ένα εξαιρετικό άτομο που αγαπούσε τη μουσική, τη μέταλ κουλτούρα. Το γκόθικ στυλ και μερικές πεντάλφες δε σημαίνουν ότι κάποιος λατρεύει το σατανά. Δεν ήταν ούτε χαζή, ούτε ένα κοριτσάκι που δεν σκεφτόταν. Αντιθέτως, το μόνο που ξέρω ήταν ότι ήταν μάλλον άθεη και αντιμετώπιζε κριτικά τη ζωή. Είχε σίγουρα πολύ περισσότερο βάθος από πολλούς άλλους που μιλούν για εκείνη σαν να τη γνώριζαν. Η κατάθλιψη μπορεί να οδηγήσει σε λάθος μονοπάτια ακόμα και τον πιο σοφό άνθρωπο. Τελευταία φορά την είδα λίγο καιρό προτού εξαφανιστεί. Δεν έδειχνε να την προβληματίζει κάτι, ούτε είχε άσχημες σχέσεις με την οικογένειά της».

Ο ίδιος δηλώνει την ίδια ώρα, όμως, ότι ούτε ο ίδιος, ούτε οι υπόλοιποι φίλοι της Λίλια γνώριζαν για τον 30χρονο Γερμανό φίλο της.

«Η αστυνομία πρέπει να ψάξει να βρει τι άνθρωπος ήταν αυτός. Εμείς δεν τον ξέραμε, ούτε είχαμε ακούσει γι’ αυτόν. Εύχομαι η Λίλια να μην πόνεσε, να έφυγε χωρίς φόβο και η ψυχή της να αναπαυθεί», τονίζει.

Η ίδια πάντως, όπως αναφέρει η εφημερίδα, στις 8 Αυγούστου είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει πλέον να έχει καμία επικοινωνία με την οικογένειά της.

«Έχω λάβει την απόφαση να ζήσω μόνη και μακριά από την οικογένειά μου. Θέλω να κάνω ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή μου. Επιθυμία μου είναι να διατηρήσω κρυφή την τοποθεσία μου. Θέλω να κάνω ένα νέο ξεκίνημα. Είμαι καλά. Σταματήστε να με αναζητείτε», είχε πει η ίδια η Λίλια στης γερμανικές αρχές που επικοινώνησαν μαζί της, με αποτέλεσμα να κλείσουν και τον φάκελο της αναζήτησής της.