Η ΜΠΟΥΡΔΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ! Συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ.: Σκεφτόμαστε να φτιάξουμε κόμμα - ΒΙΝΤΕΟ

Μια δήλωση που θα συζητηθεί έκανε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. και εκπρόσωπος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής, Σπήλιος Κρικέτος, λέγοντας πως οι ένστολοι σκέφτονται να προχωρήσουν στην ίδρυση νέου κόμματος.


"Υπάρχει απογοήτευση και σε εμάς και σε άλλους εργαζόμενους. Ναι, σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά ότι και θα έπρεπε και εμείς να εκπροσωπηθούμε από κάτι πιο γνήσιο, που να μας εκφράζει" είπε ο κ. Κρικέτος στον ΣΚΑΪ.

"Σας το λέω ευθέως. Σκεφτόμαστε ότι αυτή τη στιγμή έχουμε απογοητευθεί από τις πολιτικές δυνάμεις, βλέπουμε ότι μας υποστηρίζουν μόνο χτυπώντας μας στην πλάτη και δεν μπορούμε να ζήσουμε τα σπίτια μας. Σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά να εκπροσωπηθούμε από κάποιον άλλον πολιτικό φορέα" τόνισε και πρόσθεσε ότι "αν κάποιοι αποφασίσουν να προχωρήσουν σε ένα τέτοιο εγχείρημα- που δεν αποκλείεται- θα είμαστε πολύ πάνω από 3%".

Η ΜΠΟΥΡΔΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ! Συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ.: Σκεφτόμαστε να φτιάξουμε κόμμα - ΒΙΝΤΕΟ Η ΜΠΟΥΡΔΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ! Συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ.: Σκεφτόμαστε να φτιάξουμε κόμμα - ΒΙΝΤΕΟ Reviewed by Dexi Extrem on 17:36 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: