30 Ιανουαρίου 2018

Δείπνο για τον Πρόεδρο του Ισραήλ: Το «πηγαδάκι» Τσίπρα – Μητσοτάκη και τα χαστουκάκια Βούτση στη Μπέτυ - ΕΙΚΟΝΕΣ

Στο Προεδρικό Μέγαρο παραχώρησε ο Προκόπης Παυλόπουλος με την σύζυγο του, δείπνο προς τιμήν του Προέδρου του Κράτους του Ισραήλ κ. Ρ. Ρίβλιν και της συζύγου του, που πραγματοποιούν επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα. Στο δείπνο παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της πολιτικής, του επιχειρηματικού κόσμου αλλά και της τέχνης.

Το «παρών» έδωσαν ο Αλέξης Τσίπρας με την σύντροφο του Μπέτυ Μπαζιάνα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την σύζυγο του Μαρέβα, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο Γιάννης Μπουτάρης, ο Βαρδής Βαρδινογιάννης με την σύζυγο του Μαριάννα και άλλοι.

Μάλιστα, ο Αλέξης Τσίπρας και ο Κυριάκος Μητσοτάκης άφησαν τις πολιτικές κόντρες τους στην άκρη και έκαναν πηγαδάκι μαζί με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο και τον Γιάννη Μπουτάρη.Οι δυο τους, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, γέλασαν με την ψυχή τους ακούγοντας τις ιστορίες του κ. Αβραμόπουλου.

Για ακόμη μία φορά, η Μπέτυ Μπαζιάνα κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις  επενδύοντας σε ένα κλασικό κομμάτι. Η κ. Μπαζιάνα επέλεξε για την περίσταση ένα μαύρο midi φόρεμα από βελούδο, το οποίο είχε εντυπωσιακή λαιμοκοψή «καρδιά» που άφηνε ακάλυπτους τους ώμους της.Το φόρεμα συνδύασε με μαύρες γόβες, μαύρο ζωνάκι στη μέση και μαύρο clutch. Τα μαλλιά της ήταν χαλαρά πιασμένα ενώ στα τελειώματα τους έκαναν χαλαρές μπούκλες, ενώ την εμφάνιση της ολοκλήρωσε με ένα διακριτικό κόσμημα στο λαιμό της και κατακόκκινο κραγιόν.
Δείτε τις φωτογραφίες
απο newsit.gr