Δείτε καρέ- καρέ τη "ναυμαχία" ελληνικών και τουρκικών αλιευτικών σκαφών ανατολικά της Θάσου- ΒΙΝΤΕΟ

Μία ... συνηθισμένη μέρα στη δουλειά είναι για τους Έλληνες ψαράδες κάθε μέρα παραβιάσεων των ελληνικών χωρικών υδάτων από τα τουρκικά αλιευτικά σκάφη. Αυτή τη φορά, δέκα τουρκικά γρι-γρι, τα οποία επιχείρησε να απομακρύνει το Λιμενικό Σώμα της Καβάλας, βρέθηκαν στα ελληνικά χωρικά ύδατα.

Όπως κατήγγειλαν Έλληνες ψαράδες, τα τουρκικά σκάφη έπλεαν όλο και πιο δυτικά. «Είναι θέμα χρόνου να φτάσουν στον Θερμαϊκό», σημειώνουν και αναφέρουν πως σε όλο το Θρακικό Πέλαγος δραστηριοποιούνται περισσότερα από 100 τουρκικά σκάφη, ενώ τα ελληνικά από την Αλεξανδρούπολη ως την Καβάλα είναι μόλις 30.

Σημειώνεται πως οι Τούρκοι αλιείς συνηθίζουν να κινούνται στο όριο των 6 μιλίων από τις ελληνικές ακτές (πάνω από αυτό θεωρούνται διεθνή ύδατα), αλλά πολλές νύχτες, όπως καταγγέλλουν οι Έλληνες ψαράδες, το παραβιάζουν.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε καρέ- καρέ τη "ναυμαχία" ελληνικών και τουρκικών αλιευτικών σκαφών ανατολικά της Θάσου- ΒΙΝΤΕΟ Δείτε καρέ- καρέ τη "ναυμαχία" ελληνικών και τουρκικών αλιευτικών σκαφών ανατολικά της Θάσου- ΒΙΝΤΕΟ Reviewed by Dexi Extrem on 13:29 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: