31 Ιανουαρίου 2018

ΒΙΝΤΕΟ-Οι διοργανωτές του συλλαλητηρίου μιλούν για τη συμμετοχή και τα οικονομικά

Ολα ειναι έτοιμα για το συλλαλητήριο της Κυριακής που διοργανώνουν οι Παμμακεδονικές Ενώσεις και οπως λένε οι διοργανωτές στο iefimerida, περιμένουν πάνω απο ένα εκατομμύριο διαδηλωτές.


Βασικός ομιλητής θα είναι ο Μίκης Θεοδωράκης είτε με φυσική παρουσία εφόσον το επιτρέψει η υγεία του είτε με ηχογραφημένο μήνυμα, ενώ το παρών θα δώσει και επισήμως η Εκκλησία της Ελλάδος με 3 ιεράρχες που θα απευθύνουν και χαιρετισμό.

Ομως, όπως επισημαίνουν οι Μιχάλης Πατσίκας και η Γεωργία Μπιτάκου που εκπροσωπούν τις Ενώσεις που διοργανώνουν το συλλαλητήριο, βασικός ομιλητής «θα είναι ο ελληνικός λαός», ο οποίος θα στείλει το μήνυμα ότι «η Ελλάδα δεν δέχεται το όνομα Μακεδονία, ούτε παραγωγό του, για τα Σκόπια».

Ολοι όσοι συμμετείχαν στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης θα κατέβουν στην Αθήνα με πούλμαν. Οσο για το ποιοί είναι οι χρηματοδότες της εκδήλωσης, οι διοργανωτές απαντούν οτι όλα τα πρόσωπα και οι οργανώσεις που συνέβαλαν οικονομικά, θα ανακοινωθούν λίγο πρίν το συλλαλητήριο. Δείτε το βίντεο του iefimerida: