29 Ιανουαρίου 2018

Θεοδωράκης: Είπα στον Τσίπρα για το ρεζιλίκι με τον Καμμένο- ΒΙΝΤΕΟ

Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, αναφερόμενος στον Πάνο Καμμένο δήλωσε πως "όταν βγήκα από το Μαξίμου είπα ότι είναι επικίνδυνο και γελοίο ο υπουργός της κυβέρνησης να έχει διαφορετική θέση".

"Είναι εξευτελιστικό για τους 'Ελληνες να βλέπουν τον Υπουργό Αμύνης να μην μπορεί να προσεγγίσει ελληνικό έδαφος" τόνισε.

"Υπάρχουν πολλά ονόματα που δίνουν λύση, μια σλαβική λέξη μπορεί να μας καλύπτει πλήρως" είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ. «Είμαστε υπέρ μιας σύνθετης λύσης που όμως θα συνοδεύεται με δεσμευτικές εγγυήσεις και τον αλυτρωτισμό», υπογράμμισε.

«Η κυβέρνηση κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο. Είπα στον Τσίπρα για το ρεζιλίκι με τον Καμμένο, που από τον Σεπτέμβριο προκαλεί λέγοντας 'καμία λύση', ότι μια κυβέρνηση δεν μπορεί να έχει δύο απόψεις σε ένα θέμα» συμπλήρωσε.

«Η ευθύνη της κυβέρνησης για τη διγλωσσία είναι τεράστια. Πρέπει να εξασφαλίζει την ελάχιστη υπευθυνότητα μέσα στο κόμμα», σημείωσε.

«Δεν υπάρχουν πολλοί πρόθυμοι στην αντιπολίτευση και δεν υπάρχει κανείς πρόθυμος να αντικαταστήσει τον κ. Καμμένο. Δεν υπάρχει περίπτωση να συμμετάσχουμε σε ένα τέτοιο κυβερνητικό σχήμα. Δεν μας ενδιαφέρει κανένα υπουργείο με πρωθυπουργό τον κ. Τσίπρα», είπε.

Δείτε το βίντεο: