31 Ιανουαρίου 2018

ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΚΟΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ! Ευρωπαϊκή διάκριση για την Εύα Καϊλπαρά το ΡΟΥΦΙΑΝΕΜΑ Παπαδημούλη

[Δεν προτάθηκε ούτε ένα ρεμάλι ΣΥΡΙΖΑίος για βραβείο!]

Παρά τις απελπισμένες προσπάθειες Παπαδημούλη να την διαβάλλει και φέτος η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ είναι ανάμεσα σε εκείνους που ξεχώρισαν με το έργο της, ενώ της ζητήθηκε να είναι εκείνη που θα συνδιοργανώσει με το Parliament’s Magazine του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου την απονομή των βραβείων στις Βρυξέλλες.

Η διάκριση της αφορά στις νέες τεχνολογίες, καθώς είναι η πρώτη γυναίκα πρόεδρος Επιστήμης και Τεχνολογίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Ήδη δέχεται προσκλήσεις για διαλέξεις από πανεπιστήμια όπως το Cambridge, τo MIT, το Harvard, το Stanford, ενώ δίνει συνεντεύξεις και ομιλίες σε συνέδρια σε όλο τον κόσμο.

Προσφάτως συμμετείχε σε δίωρη εκπομπή για την Παγκοσμιοποίηση, στο Κρατικό Κανάλι της Κίνας. Αναφορές στο έργο της γίνονται σε άρθρα στο Forbes. Στο Davos, ήταν η μόνη Ελληνίδα πολιτικός και έγινε περιζήτητη σε κάθε συζήτηση γύρω από τις διασπαστικές τεχνολογίες όπως το Blockchain & AI.

Αυτή την φορά υποψήφια ανάμεσα στους 50 Ευρωβουλευτές, είναι από την ελληνική αντιπροσωπεία και η Μαρία Σπυράκη, αλλά και αρκετές γυναίκες όπως μπορεί κανείς να διαπιστώσει στην παρακάτω λίστα: