22 Ιανουαρίου 2018

Προβληματισμός στο «Ε» για την εξαφάνιση Σαββίδη

Μετά την πανηγυρική ομιλία πριν από έναν μήνα, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έχει ουσιαστικά εξαφανιστεί από τα δρώμενα της επιχείρησης.

Έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει στο εσωτερικό του τηλεοπτικού σταθμού «Ε» η εξαφάνιση του νέου ιδιοκτήτη του Ιβάν Σαββίδη.
Όπως αναφέρουν οι γνωρίζοντες το παρασκήνιο, μετά την πανηγυρική ομιλία που πραγματοποίησε πριν από έναν μήνα ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, παρουσία του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου, έχει ουσιαστικά εξαφανιστεί από τα δρώμενα της επιχείρησης.

Το γεγονός αυτό προκαλεί εύλογα ερωτήματα, αφού έρχεται να προστεθεί στις διάφορες καθυστερήσεις που σημειώνονται τόσο στην καταβολή των μισθών όσο και σε σειρά άλλων υποχρεώσεων.

Το κλίμα που επικρατεί στο «Ε» μόνο αισιοδοξία δεν εκπέμπει.

Απεναντίας, δεν είναι λίγοι εκείνοι που επισημαίνουν την άγνοια που διακρίνει τους συνεργάτες που έχει επιλέξει ο Ιβάν Σαββίδης για τα τηλεοπτικά δρώμενα, προκειμένου να «τρέξουν» το τηλεοπτικό του project. Ανεξάρτητα από τα παραπάνω, δεν είναι λίγοι εκείνοι που συνδέουν την απουσία Σαββίδη και με το φημολογούμενο «διαζύγιο» που έχει επέλθει ανάμεσα στον επιχειρηματία και την κυβέρνηση Τσίπρα.

Στο μεταξύ, αξίζει να σημειωθεί και το πολεμικό κλίμα που επικρατεί μεταξύ του παλιού και του νέου ιδιοκτήτη του «Ε». Ο Φίλιππος Βρυώνης δείχνει σφόδρα ενοχλημένος από τη γενικότερη στάση και συμπεριφορά του κ. Σαββίδη. Μάλιστα, κάποιοι λένε ότι υπάρχει και μια εκκρεμότητα ανάμεσα στις δύο πλευρές.  

Πηγή: Secret