08 Ιανουαρίου 2018

Εσωκομματικά προβλήματα για τον Πάνο Καμμένο με το Σκοπιανό

Δεν θα είναι και τόσο εύκολο, από ό,τι φαίνεται να πείσει τα στελέχη του κόμματος του ο Πάνος Καμμένος, για μια νέα κιβίσθηση σε σχέση με το Σκοπιανό. Για τα Μνημόνια, ήταν η σκληρή διαπραγμάτευση, οι κακοί δανειστές, το δημοψήφισμα και κάπως έστω και δύσκολα όσοι παρέμειναν, προσπαθούν να το διαχειριστούν. Τώρα όμως για το Σκοπιανό, πώς θα το διαχειριστούν;
Είναι βλέπετε και η τελευταία κόκκινη γραμμή, είναι και το τελευταίο χαρτί του «πατριωτισμού».

Ευρισκόμενοι σε ένα τέτοιο αδιέξοδο, λοιπόν, ο αντιπρόεδρος του κόμματος των ΑΝΕΛ, Παναγιώτης Σγουρίδης τάχθηκε κατά της χρήσης του όρου Μακεδονία και παραγωγό του, σε όποια λύση προωθηθεί.

Η συνεδρίαση αυτή, πραγματοποιήθηκε μεταξύ μελών και πολιτευτών, ενόψει της μεθαυριανής συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου καθώς και του επικείμενου Περιφερειακού Συνεδρίου Ανάπτυξης και παραγωγικής ανασυγκρότησης της Κεντρικής Μακεδονίας. Συμμετείχε ακόμη και ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης Λαζαρίδης Γιώργος.

Η Μακεδονία και δη η Θεσσαλονίκη, ήταν από τους σταθερούς πυλώνες του Πάνου Καμμένου για την είσοδο στην Βουλή. Η διαχείριση της επικείμενης «κωλοτούμπας» για να μη ρίξει την κυβέρνηση και να διασώσει την υπουργική του καρέκλα, θα θέσει σε κίνδυνο την ίδια την ύπαρξη του κόμματος του. Στη Θεσσαλονίκη, εξάλλου πέτυχε από τα πιο μεγάλα εκλογικά ποσοστά του στις τελευταίες εκλογές, ενώ εκλέγει και δύο βουλευτές στην Α ‘ και Β’ Θεσσαλονίκης , Ζουράρις και Λαζαρίδης αντιστοίχως. Επίσης στο Ν.Σερρών, εκλέγεται και η υπουργός Μακεδονίας – Θράκης, κ. Τσαρουχά.


Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/esokommatka-provlimata-gia-ton-pano-kammeno-me-to-skopiano