Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2018

ΝΔ: Οι δηλώσεις Τσίπρα δικαιώνουν την απόφασή μας να μη γίνουμε συνυπεύθυνοι στις επιζήμιες επιλογές τουΜε τη σημερινή παρέμβασή του ο κ. Τσίπρας δικαιώνει πλήρως την απόφαση της ΝΔ να μη γίνει συνυπεύθυνη στις επιζήμιες για τον τόπο επιλογές του, αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση σε ανακοίνωσή της για τις δηλώσεις του πρωθυπουργού μετά τις συναντήσεις που είχε με τους πολιτικούς αρχηγούς για το Σκοπιανό.


Η ανακοίνωση της ΝΔ

«Και μόνον το περιεχόμενο και το ύφος των δηλώσεων του κ. Τσίπρα επιβεβαιώνουν ξανά ότι ουδέποτε αντιμετώπισε με την αναγκαία σοβαρότητα και ευθύνη το εθνικό πρόβλημα με την FYROM, προτάσσοντας διαρκώς τις μικροπολιτικές και διχαστικές του επιδιώξεις.

Σήμερα είχε μάλιστα το θράσος να χαρακτηρίσει “προϊόν ακροδεξιών πιέσεων” τις αυτονόητες πατριωτικές ευαισθησίες των πολιτών, όπως και τις αντίστοιχες θέσεις που εκφράζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Με την σημερινή του παρέμβαση ο κ. Τσίπρας δικαιώνει πλήρως την απόφαση της Νέας Δημοκρατίας να μην γίνει συνυπεύθυνη στις επιζήμιες για τον τόπο επιλογές του.

Υ.Γ. Κατά τα λοιπά, ακόμη, αναμένουμε το σχόλιο του κ. Τσίπρα για τη θέση του κ. Καμμένου και το αν θεωρεί στοιχειωδώς υπεύθυνο, σε ένα εθνικό θέμα η Κυβέρνηση να μην έχει ξεκάθαρη και ενιαία στάση».

Πηγή: enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου