30 Ιανουαρίου 2018

Πολιτική ανασφάλεια Καμμένου από το φλερτ Μαξίμου -κεντροαριστεράς

Ξορκίζει τα σενάρια αποχώρησής του υπενθυμίζοντας στον Αλέξη το «μαζί μέχρι το τέλος» και επιβάλλοντας «σιωπητήριο» στους ΑΝΕΛ.

Τα σενάρια αποχώρησης από την κυβέρνηση προσπάθησε να ξορκίσει ο Πάνος Καμμένος, μπροστά στον κίνδυνο να χάσει την κυβερνητική καρέκλα. Το απελπισμένο «μαζί μέχρι το τέλος» που επανέλαβε χθες ο Πάνος Καμμένος, εξέφρασε αυτή τη φορά όχι τη σιγουριά και την εμπιστοσύνη προς τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά την πολιτική ανασφάλεια του υπουργού Εθνικής Άμυνας.

Ο Πάνος Καμμένος βλέπει ότι το Σκοπιανό μπορεί να τραβήξει κάτω από το πόδια του το χαλί της εξουσίας και τρομοκρατημένος από τα σενάρια των κυβερνητικών συνεργασιών που εξετάζει η κυβέρνηση έσπευσε να δηλώσει «παρών» και να υπενθυμίσει στον Αλέξη Τσίπρα την «έντιμη συμφωνία μεταξύ τους».

Ωστόσο, η στάση του Πάνου Καμμένου και των στελεχών των ΑΝΕΛ θολώνει το αφήγημα της κυβέρνησης για λύση στο Σκοπιανό, με αποτέλεσμα το Μαξίμου να μην εγκαταλείπει την τακτική της αναζήτησης νέων συνεργασιών και να μη διαψεύδει τα σενάρια που ακούγονται για το φλερτ με την κεντροαριστερά.

Την ίδια στιγμή ο Πάνος Καμμένος επιβάλλει «σιωπητήριο» στα στελέχη των ΑΝΕΛ καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες από τη χθεσινή συνεδρίαση στελεχών και βουλευτών των ΑΝΕΛ, αποφασίστηκε, κυρίως στο μέτωπο των διαφωνιών με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, τις ανάλογες απαντήσεις να δίνουν μόνο ο ίδιος ο πρόεδρος και η εκπρόσωπος του κόμματος.

Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/politiki-anasfalia-kammenou-apo-to-flert-maximou-kentroaristeras