Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2018

Απάντηση για τρελό γέλιο από τη Δούρου για τη χορηγί σε ΣΥΡΙΖΟσελίδα που την κ@λογλύφει όλη μέραΣτη χρηματοδότηση της ΣΥΡΙΖΟσελίδας thefaq.gr, από την περιφερειάρχη Αττικής, την οποία ξεσκάπασε η χρήστης του Twitter @left2kolou όπως γράψαμε εδώ, αναφέρθηκε με άρθρο του το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και η Δούρου απάντησε μέσω "κύκλων" αφού δεν τολμάει να βγάλει επίσημη ανaκοίνωση.

Η απάντηση βέβαια είναι για πολλά γέλια:
"Κατασυκοφάντηση, λάσπη, fake news, δαιμονοποίηση εργαζόμενης [αυτής που θα αρπάξει τα 20.000€ εννοούν], διαστρέβλωση των γεγονότων [ενώ υπάρχει κατεβατό αναρτήσεων που αποθεώνουν τη Δούρου τη στιγμή που η ίδια μήνυσε τον εαυτόν της για το θάνατο 23 ατόμων ], υπέγραψε ο Διευθυντής και όχι η Δούρου [τα 'κους μαρή βλαμμένη του thefaq.gr! το διευθυντή πρέπει να κ@λογλύφεις και όχι τη Δούρου], πρόκειται για ΕΣΠΑ [οπότε μπορούμε να μασάμε]"... το καλύτερο όμως είναι το "Η παραλαβή των παραδοτέων της σύμβασης διενεργείται από ανεξάρτητη επιτροπή"... δηλ. ελέγχετε τι θα γράψει το κομματόσκυλο και το εγκρίνετε;

Διαβάστε να γελάσετε

«Νέα απόπειρα κατασυκοφάντησης της Ρ. Δούρου από τη γνωστή πλευρά του Πρώτου Ψέματος»

Όπως τονίζουν κύκλοι της Περιφέρειας Αττικής:

Με λογικά άλματα, διαστρέβλωση των γεγονότων, και μπόλικη λάσπη επιχειρείται να εμφανιστεί μια σύμβαση για την προβολή του έργου της ΕΥΔΕΠ ως… επιχορήγηση εκ μέρους της Περιφέρειας Αττικής προς… ιστοσελίδα (σ.σ.: εδώ το συκοφαντικό δημοσίευμα). Μάλλον εξ ιδίων κρίνουνε κάποιοι τα αλλότρια, κοιτώντας στον καθρέφτη τους εαυτούς τους. Γιατί αυτές τις… πρακτικές τις ξέρουν πάρα πολύ καλά, από μέσα και από έξω… Στην προσπάθειά τους να πλήξουν την Περιφερειάρχη Ρ. Δούρου ξεχνάνε ακόμη και την… κοινή λογική. Ο… λογαριασμός όμως δεν τους βγαίνει γιατί:

Α) μιλάμε για το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αττικής, ανεξάρτητη υπηρεσία – άλλωστε την απόφαση για την σχετική σύμβαση προβολής έργου υπογράφει ο αρμόδιος Διευθυντής (και όχι η Περιφερειάρχης Αττικής) .

Β) επιχειρείται η δαιμονοποίηση συγκεκριμένου προσώπου, εργαζόμενης, που επιλέχθηκε ακολουθώντας όσα προβλέπονται σχετικά σύμφωνα με τη νομοθεσία για τις αναθέσεις αυτού του είδους των υπηρεσιών. Δηλαδή πρόσφερε την μικρότερη αμοιβή σε σχέση με τους υπόλοιπους υποψηφίους.

Γ) Αν και μπορούσε να γίνει απευθείας ανάθεση, επιλέχθηκε η διαδικασία της αναζήτησης προσφορών και της επιλογής της οικονομικότερης εξ αυτών.

Δ) Το δε αντικείμενο όπως αναλυτικά περιγράφεται στην πρόσκληση και τη σχετική σύμβαση έχει προδιαγραφεί σε όρους ΕΣΠΑ (όλες οι Περιφέρειες έχουν ακολουθήσει ανάλογες ενέργειες δημοσιότητας των προγραμμάτων του ΕΣΠΑ) και περιλαμβάνει την προβολή των δράσεων του ΕΣΠΑ.

Ε) Η παραλαβή των παραδοτέων της σύμβασης διενεργείται από ανεξάρτητη επιτροπή που έχει οριστεί για το σκοπό αυτό. Τα δε παραδοτέα είναι στη διάθεση οιουδήποτε τα ζητήσει.

Τα πράγματα, για άλλη μία φορά, είναι σαφή.

Εκείνο που μένει είναι η απόπειρα συκοφαντικής δυσφήμισης, η λάσπη στον ανεμιστήρα κατά της Ρ. Δούρου και τα συνήθη #fake news.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου