31 Ιανουαρίου 2018

Δημήτρης ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ Καμμένος: Βλέπω τη διάθεση να μας ξεφορτωθούν στην κυβέρνηση

[Ανησυχεί ότι θα χάσει την καρέκλα ενώ ψήφισε τα πάντα στα τέσσερα και θα καταλήξει πάλι σπίτι του]

«Δεν ξύπνησα ένα πρωί μετά από 2,5 χρόνια συγκυβέρνησης να ξιφουλκήσω κατά συναδέλφων. Απαντώ σε δηλώσεις συναδέλφων -κυρίως των 53- και άρθρων της Αυγής», δήλωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα και στην Ευαγγελία Μπαλτατζή ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος.


«Βλέπω διάθεση, μετά από 2,5 χρόνια που βοηθήσαμε να βγει η χώρα από το τέλμα, να μας ξεφορτωθούν, είναι πολιτική πίεση που ασκείται. Μια μερίδα θέλει να φύγουν οι ΑΝΕΛ και μας προσβάλλει επί προσωπικού όλους», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς γιατί αντιδρά ο ίδιος με τόση ένταση, ο κος Καμμένος απάντησε ότι λόγω προσωπικότητας το κάνει. Διότι δεν μπορεί να νοήσει -όπως είπε- ότι θα ξεχάσει πώς ήταν στην προσωπική του ζωή πριν μπει στην πολιτική και όταν δεχθεί μια προσβολή να μην απαντήσει ευθέως.

«Ο κάθε κυβερνητικός εταίρος επιβάλλεται να έχει τη θέση του, νομίζω ότι το σέβονται όλοι οι φορείς εντός και εκτός Ελλάδας. Πιστεύω ότι ο κος Κοτζιάς θα κάνει το καλύτερο για την Ελλάδα», δήλωσε  ο βουλευτής των ΑΝΕΛ. «Εμείς ως πρώτο βήμα δεν δεχόμαστε τη χρήση του όρου Μακεδονία. Να δούμε όμως που θα καταλήξει η διαπραγμάτευση», πρόσθεσε. «Περιμένουμε να δούμε την τελική πρόταση για το Σκοπιανό στη Βουλή» -συμπλήρωσε- και είπε ότι έχει μια αμφιβολία, αν θα περάσει εύκολα από την άλλη πλευρά, καθώς όπως εκτίμησε «δεν θα είναι εύκολο να έχουμε πρόταση στο ελληνικό Κοινοβούλιο, διότι αυτή η πρόταση δεν θα έχει υπερψηφιστεί, ή συμφωνηθεί στο σύνολό της από τους Σκοπιανούς».

Ερωτηθείς για το συλλαλητήριο της Κυριακής ο κος Καμμένος είπε ότι θα πάει. Δεν υπάρχει πίεση -εκτίμησε- να κλείσει το ζήτημα του Σκοπιανού άμεσα και επεσήμανε ότι πρέπει να δώσουμε χρόνο στους συνομιλητές μας να ωριμάσουν οι αλλαγές που πρέπει να γίνουν στο Σύνταγμά τους και στη νοοτροπία τους.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα