22 Ιανουαρίου 2018

Η απάντηση της Καϊλή στον Χατζησωκράτη για την παρουσία της στο συλλαλητήριο

"Ειδικά με τη ΔΗΜΑΡ έχουμε αρκετές διαφωνίες σε κάποια ζητήματα και υπάρχει η ελευθερία ο καθένας να επιλέγει αυτό που νιώθει ότι τον εκφράζει" δήλωσε η Εύα Καϊλή, ευρωβουλευτής με την Ελιά - Δημοκρατική Συμπαράταξη, αναφορικά με την αιχμηρή ανάρτηση του Δ. Χατζησωκράτη για την παρουσία της στο συλλαλητήριο, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Δημήτρη Καμπουράκη και Βασίλη Λυριτζή.


"Σε όσους και όσες μου λένε: 'να την χαίρεστε την ευρωβουλευτίνα σας με την παρουσία της στο συλλαλητήριο' απαντώ ξεκάθαρα: Εγώ δεν την χαίρομαι καθόλου. Έτσι σίγουρα δεν χτίζουμε τη σοσιαλδημοκρατία στην Ελλάδα", έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Δημήτρης Χατζησωκράτης, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ και του Κεντρικού Συμβουλίου της ΔΗ.ΣΥ.

"Ειδικά με τη ΔΗΜΑΡ έχουμε αρκετές διαφωνίες σε κάποια ζητήματα και υπάρχει η ελευθερία ο καθένας να επιλέγει αυτό που νιώθει ότι τον εκφράζει. Δεν υπάρχει συγκεκριμένη γραμμή για τη δική μας παράταξη. Δεν έχει γίνει κάποια εσωτερική διαδικασία, ώστε να μπορέσουμε να αποφασίσουμε όλα τα μέλη της παράταξης. Όλες οι παρατάξεις θα έπρεπε να ρωτήσουν και τα μέλη τους, καθώς είναι ένα εθνικό ζήτημα και αυτή είναι η δική μου θέση" δήλωσε η κ. Καϊλή.