Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2018

Εντυπωσιακό buzzer-beater από μαθητή Λυκείου: Έστειλε «άγγιχτο» τη μπάλα με το ένα χέρι από το ένα καλάθι στο άλλοΟ Μπλέικ Πίτερς του Έβαντον χάρισε τη νίκη με 45-44 για την ομάδα του απέναντι στο Μέιν Σάουθ

Μια στιγμή που θα τη θυμάται για χρόνια έγραψε ένας παίχτης της ομάδας μπάσκετ του Λυκείου Έβανστον στο Σικάγο καθώς πέτυχε ένα εντυπωσιακό buzzer-beater  από το ένα καλάθι στο άλλο, το οποίο, μάλιστα, εξασφάλισε τη νίκη στην ομάδα του.


Το Έβανστον ήταν πίσω στο σκορ με με 42-44 όταν ένας παίχτης των αντιπάλων του Μειν Σάουθ εκτέλεσε τη δεύτερη από τις βολές μετά από φάουλ που είχε κερδίσει.

Ο παίχτης του Μέιν Σάουθ βρήκε σίδερο και έτσι ο Μπλέικ Πίτερς πήρε το ριμπάουντ, έκανε δύο βήματα και πέταξε τη μπάλα με το ένα χέρι προς το αντίπαλο καλάθι.

Τη στιγμή που το χρονόμετρο μηδένιζε, η μπάλα μετά το απίστευτο σουτ του Πίτερς κατέληγε «άγγιχτη» στο καλάθι χαρίζοντας μια εντυπωσιακή νίκη με 45-44 στην ομάδα του Έβανστον με παίχτες, φιλάθλους και προπονητές να πνίγουν στις αγκαλιές τον μεγάλο πρωταγωνιστή.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου