06 Ιανουαρίου 2018

Τα τσίπουρα της Ντόρας Μπακογιάννη στην Κομοτηνή-Eπισκέφτηκε και τα Πομακοχώρια [εικόνες]

Στην Κομοτηνή βρίσκεται από χθες η Ντορα Μπακογιάννη. Στις 10.00 π.μ. Θα παραστεί στην τέλεση του Μεγάλου Αγιασμού στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής και στις 12.00 στην κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στο λιμάνι της Μαρώνειας.

Η Ντόρα Μπακογιάννη επισκέφτηκε τα Πομακοχώρια του Ν. Ξάνθης, ενώ βρέθηκε και στην Φιλλύρα του Ν. Ροδόπης.



Οπως αναφέρει το inkomotini.news τη Ντόρα Μπακογιάννη υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης.

Στη συνάντηση παρέστησαν μεταξύ άλλων ο περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Χρήστος Μέτιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών & Διοίκησης ΑΜ-Θ Ιμπράμ Αχμέτ, ο τέως βουλευτής και πρώην υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης, και ο πρόεδρος της νομαρχιακής επιτροπής Ροδόπης της ΝΔ Γιάννης Βεζυργιαννίδης.



Ευχόμενος καλή χρονιά στην κ. Μπακογιάννη ο κ. Τσαλικίδης, της προσέφερε τσίπουρο Μαρώνειας και της δώρισε αναμνηστικό λεύκωμα με τις φυσικές ομορφιές της Ροδόπης, ενώ με μια αναμνηστική πλακέτα της εξέφρασε την επιθυμία να υπάρξει σύντομα εκ νέου συνάντησή τους.



Το βράδυ και όπως αναφέρει το komotinipress η Ντόρα Μπακογιάννη παρέστη στην κοπή της πίτας της Λέσχης Κομοτηναίων.


Στην ομιλία της η Ντόρα Μπακογιάννη αναφέρθηκε στο Σκοπιανό, τα ελληνοτουρκικά και βεβαίως σε ζητήματα που αφορούν στην μειονότητα, ενώ έκανε και προσωπική επίθεση στον Πάνο Καμμένο.

Δείτε απόσπασμα από την ομιλία της Ντόρας Μπακογιάννη


φωτογραφίες: inkomotini.news, komotinipress