31 Ιανουαρίου 2018

Μπινελίκια εναντίον ΝΔ από τον Καρανίκα στο facebook "Εθνολαϊκιστές πατριδοκάπηλοι δεξιοί"

Νέα ανάρτηση του Νίκου Καρανίκα στο Facebook, μέσω της οποίας επιτίθεται στους "πατριδοκάπηλους δεξιούς" και τη Νέα Δημοκρατία που, όπως γράφει, "πουλάει εθνικισμό".

«Εθνολαϊκιστές πατριδοκάπηλοι οι Δεξιοί, με την ΝΔ 40 χρόνια στο τιμόνι της απάτης και της εθνικής υποκρισίας. .... Αφού τα έδωσαν όλα τώρα πουλάνε εθνικισμό. Η Δεξιά με Καραμανλή και Μητσοτάκη δημαγωγεί και κοροϊδεύει τα αισθήματα του ελληνικού λαού. Η πατριδοκαπηλία είναι ένα επάγγελμα αποδοτικό της Δεξιάς. Oσο κι αν κραυγάζουν οι ακραίοι, η αλήθεια είναι πως η Ελλάδα έχει αναγνωρίσει τη μακεδονική γλώσσα εδώ και 40 χρόνια. Η διαδικασία πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, κατά τη διάρκεια της Διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για την Τυποποίηση Γεωγραφικών Ονομάτων».

Αυτά αναφέρει σε νέα του ανάρτηση με το σημερινό πρωτοσέλιδο της Εφημερίδας των Συντακτών ο Σύμβουλος Στρατηγικού Σχεδιασμού του Πρωθυπουργού.




Θυμίζουμε ότι ο Καρανίκας ήταν ανάμεσα σε αυτούς που υπέγραψαν το 2008 το άρθρο - διακήρυξη, με το οποίο διακόσια και πλέον στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τάχθηκαν προκλητικά κατά της εθνικής γραμμής, ζητώντας ευθέως από την Αθήνα να αναγνωρίσει τη γειτονική χώρα με τη συνταγματική της ονομασία, δηλαδή ως «Μακεδονία».