Τρίτη, 9 Ιανουαρίου 2018

Reuters για την εισβολή ΠΑΜΕ στο γραφείο της Αχτσιόγλου: Εμφανώς ενοχλημένη η πιστή Αριστερή υπουργόςΗ είδηση για την εισβολή των μελών του ΠΑΜΕ στο γραφείο της Εφης Αχτσιόγλου βγήκε και εκτός των ελληνικών συνόρων.


Το Reuters σε δημοσίευμά του περιγράφει αναλυτικά το «ντου» των διαμαρτυρόμενων για τις αλλαγές για τις απεργίες που περιλαμβάνει το πολυνομοσχέδιο, αλλά και την αντίδραση της ενοχλημένης, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, υπουργού Εργασίας, την οποία χαρακτηρίζει «πιστή Αριστερή της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα».

«Χρησιμοποιώντας λοστούς, περίπου 500 διαμαρτυρόμενοι του ΠΑΜΕ που σχετίζεται με το ΚΚΕ, άνοιξαν τα μεταλλικά ρολά του υπουργείου Εργασίας στο κέντρο της Αθήνας και έτρεξαν στον 8ο όροφο του κτιρίου, όπου περίπου 50 από αυτούς ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με την υπουργό Εργασίας Εφη Αχτσιόγλου», αναφέρει το Reuters.

«Εμφανώς ενοχλημένη, η Αχτσιόγλου ήταν σιωπηλή ενώ οι συγκεντρωμένοι φώναζαν ''ντροπή σου'' για τη νομοθεσία. ''Πάρ' το πίσω'' φώναζαν. ''Δεν θα το πάρω πίσω'', απάντησε εκείνη. Το γραφείο της δεν είχε ζημιές, αλλά μάρτυρας του Reuters είδε 2-3 γραφεία στο διάδρομο που οδηγεί στο δικό της να έχουν ζημιές ή να είναι αναποδογυρισμένα», συνεχίζει το δημοσίευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου