30 Ιανουαρίου 2018

ΒΙΝΤΕΟ-Survivor 2: Ηττα ξανά για τους Διάσημους-Στα μαχαίρια Χατζίδου–Δαλάκα μετά την ήττα

Οσπρια και ρύζι ήταν το σημερινό έπαθλο στο Survivor 2 με Μαχητές και Διάσημους να ρίχνονται στον στίβο μάχης.

Οι παίκτες κλήθηκαν να περάσουν και να πηδήξουν εμπόδια και στο τέλος να βάλουν δύο μπάλες σε ένα ψηλό καλάθι. Για ακόμη μία φορά χρειάστηκε να είναι γρήγοροι αλλά και εύστοχοι.

Διάσημοι και Μαχητές τα «έδωσαν» όλα στον στίβο μάχης και πήγαιναν πόντο-πόντο. Οι Μαχητές, ωστόσο, έδειξαν πως «το είχαν» και σε αυτό το αγώνισμα.

Τη νίκη στους Μαχητές με 10-7 έδωσε ο Ηλίας Γκότσης, ο οποίος νίκησε τον Νάσο Παπαργυρόπουλου, καθώς ήταν πιο εύστοχος στο καλάθι.

Οι Διάσημοι, πλέον, αναρωτιούνται τι λείπει και δεν φτάνουν στη νίκη.


Δείτε και το παιχνίδι των κουίζ όπου η Σπυροπούλου κέρδισε στην ερώτηση "πόσοι μπαίνουν καθημερινά σε σελίδες αισθησιακού περιεχομένου" και τη βλαμμένη Χατζίδου που απάντησε ότι η κουκουβάγια γυρίζει το κεφάλι της κατά 365 μοίρες!!!


Στα μαχαίρια Χατζίδου–Δαλάκα μετά την ήττα των Διασήμων

Άναψαν τα αίματα στην ομάδα των Διασήμων μετά τη νέα ήττα τους στο Survivor. Οι Ελένη Χατζίδου και Κατερίνα Δαλάκα διαφώνησαν έντονα μετά από την ερώτηση του Σάκη Τανιμανίδη για τα αίτια της ήττας τους.

«Κάτι φταίει που χάνουμε, αλλά δεν το έχω βρει ακόμα», είπε η Κατερίνα Δαλάκα με την Ελένη Χατζίδου να διαφωνεί: «Εγώ διαφωνώ! Είναι καθαρά θέμα τύχης!». «Εμείς ορίζουμε την τύχη μας!», επέμεινε η Δαλάκα.