16 Φεβρουαρίου 2018

Βόλος: Μεθυσμένος Αλβανός οδηγούσε 11 χρόνια χωρίς δίπλωμα

Ο 44χρονος αναγκάστηκε να ομολογήσει, ότι οδηγεί αυτοκίνητο από το 2007, αλλά δεν είχε βγάλει ποτέ άδεια ικανότητας οδήγησης

Τα… «οχτάρια» που έκανε με το αυτοκίνητό του στην πόλη του Βόλου ένας Αλβανός, έκαναν τους αστυνομικούς της Τροχαίας να τον σταματήσουν για αλκοτέστ. Όταν παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, αποκαλύφθηκε ότι οδηγούσε επί 11 ολόκληρα χρόνια χωρίς δίπλωμα!


Ο 44χρονος αλλοδαπός, που ζει και εργάζεται από το 2000 στην πόλη, αναγκάστηκε να ομολογήσει στον πρόεδρο του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου ότι οδηγεί αυτοκίνητο από το 2007, αλλά δεν είχε βγάλει ποτέ άδεια ικανότητας οδήγησης, ωστόσο ισχυρίστηκε ότι ήταν… προσεκτικός οδηγός! Ακόμη, παραδέχθηκε ότι πριν συλληφθεί είχε καταναλώσει αρκετό τσίπουρο.

Οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν τον πρόεδρο του δικαστηρίου, ο οποίος τον χαρακτήρισε «δημόσιο κίνδυνο» και του επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης δέκα μηνών, χρηματικό πρόστιμο 1.200 ευρώ και αφαίρεση των πινακίδων και της άδειας κυκλοφορίας για τρεις μήνες.

Μάνος Τσαγκαράκης
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ