26 Φεβρουαρίου 2018

Σοκαριστικό βίντεο: Ακροβάτης πέφτει στο κενό από ύψος 6 μέτρων και τραυματίζεται σοβαρά

Ο Αντόν Μαρτίνοφ, ο οποίος παρουσιάζε το σόου χωρίς μέτρα ασφαλείας, έχει υποστεί κατάγμα σε δύο σπονδύλου και σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση

Σοκ προκαλεί το βίντεο που δείχνει έναν 33χρονο ακροβάτη στη Ρωσία να πέφτει από ύψος 6 μέτρων και να τραυματίζεται σοβαρά κατά τη διάρκεια παράστασης  σε τσίρκο που έδινε μαζί με τον αδερφό του.


Όπως φαίνεται στο βίντεο όλα πηγαίνουν όπως όλες τις άλλες φορές που οι αδερφοί Μαρτίνοφ ανέβηκαν σε ύψος 6 μέτρων προκειμένου να παρουσιάσουν το δικό τους σόου χωρίς κάποιο μέτρο ασφαλείας.

Ενώ όμως ο 33χρονος Αντόν ξεκινά την περιδήνηση προς τα κάτω μαζί με τον αδερφό του κάτι πηγαίνει στραβά με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κενό από ύψος 6 μέτρων, να πέσει στο έδαφος και να τραυματιστεί σοβαρά.
Σύμφωνα με τους γιατρούς ο Αντόν, ο οποίος έχει μπει σε τεχνητό κώμα, έχει υποστεί κατάγμα σε δύο σπονδύλους και σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Αν και οι πρώτες πληροφορίες μιλούσαν για κάποιο καλώδιο που έσπασε, ο υπεύθυνος του τσίρκου ανακοίνωσε ότι το ατύχημα συνέβη επειδή απασφάλισε ένα από τα καλώδια που χρησιμοποιούσαν τα αδέλφια Μαρτίνοφ.