26 Φεβρουαρίου 2018

Aυτό είναι το ματς στο οποίο θα στηριχθεί ο ΠΑΟΚ για να γίνει ο αγώνας με τον Ολυμπιακό - ΦΩΤΟ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, οι άνθρωποι του «δικέφαλου του Βορρά» θα επιχειρήσουν να οριστεί εκ νέου το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αφού θεωρούν ότι δεν ευθύνονται για το γεγονός ότι δεν ξεκίνησε το ματς.

Αναφέρουν χαρακτηριστικά πως σε αντίστοιχη περίπτωση, ρίψης δηλαδή ρολού ταμειακής, σε ένα Άρης – ΠΑΟΚ στο μπάσκετ, ο Άρης είχε δικαιωθεί, παρά το γεγονός ότι είχε χτυπήσει τότε ο διαιτητής Αναστόπουλος.

Μάλιστα ισχυρίζονται πως: «υπάρχει δεδικασμένο δικαίωσης, σε αντίστοιχη περίπτωση».

Το ματς που αναμένεται να επικαλεστούν:
Πρόκειται για το ματς που είχε -αρχικά- διεξαχθεί στις 18 Οκτωβρίου 2014, όπου φίλοι του Άρη προσπάθησαν να δώσουν το δικό τους τόνο και το τζάμπολ της 2ης αγωνιστικής της Α1 απέναντι στον συμπολίτη ΠΑΟΚ και αυτό συνδυάστηκε με ρίψη ρολών χαρτιών ηλεκτρονικής μηχανής, αλλά δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ένα πέτυχε στο κούτελο τον διαιτητή Παναγιώτη Αναστόπουλο, προκαλώντας του σκίσιμο, καρούμπαλο και ζαλάδα κι αμέσως αποχώρησε απ' το παρκέ συνοδεία των συναδέλφων του κ.κ. Καρακατσούνη & Παναγιώτου.

Δείτε φωτογραφίες από τον τραυματισμό του Αναστόπουλου:


Αξίζει να σημειωθεί πως παρά την διακοπή, ο Άρης είχε προσφύγει στον ΑΣΕΑΔ, όπου και δικαιώθηκε:

Ο Άρης είχε προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ, το οποίο τελικά αποφάσισε να επαναληφθεί ο αγώνας των «κίτρινων» κόντρα στον ΠΑΟΚ, ενώ παράλληλα μειώθηκε η τιμωρία του Άρη σε μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, ενώ αποφασίστηκε η επιστροφή του παραβόλου στην ΚΑΕ.

Αναλυτικά η τότε απόφαση:

"Το Α.Σ.Ε.Α.Δ. με την υπ’ αρ. 95/28-11-2014 απόφαση του, δέχεται εν μέρει την προσφυγή της Καλαθοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΑΡΗΣ ΚΑΕ 2003». Μεταρρυθμίζει την υπ’ αρ. 50/24-10-2014 απόφαση του Μ.Δ.Ο. του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. Μειώνει την ποινή της διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) των δύο (2) αγωνιστικών, που επιβλήθηκε στην προσφεύγουσα ως άνω Κ.Α.Ε. κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 24 α του οικείου Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού, για το παράπτωμα της πρόκλησης επεισοδίων μέσα στον αγωνιστικό χώρο, τα οποία δεν προκάλεσαν την οριστική διακοπή του αγώνα, σε μια (1) αγωνιστική. Διατάσσει την επιστροφή του παραβόλου στην προσφεύγουσα".

Το ματς τελικά διεξήχθη τον Φλεβάρη του 2015 με τον Άρη τελικά να επικρατεί:


Πηγή: filathlos.gr