19 Φεβρουαρίου 2018

Περιστέρι: Τον είχαν κλειδώσει στο σπίτι γιατί είχε άνοια και κάηκε ζωντανός [εικόνες & βίντεο]

Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας Ατρόμητου ήταν ο άτυχος ηλικιωμένος που κάηκε ζωντανός στην πυρκαγιά που ξέσπασε σε πολυκατοικία στο Περιστέρι.

Η τραγωδία είναι πως ο άτυχος άνδρας ήταν κλειδωμένος στο σπίτι και δεν μπορούσε να βγει. Σύμφωνα με πληροφορίες έπασχε από άνοια και οι δικοί του κλείδωναν το σπίτι καθώς έβγαινε έξω και υπήρχε ο κίνδυνος να χαθεί.

Η φωτιά ξεκίνησε στις 8 το πρωί σε διαμέρισμα του τρίτου ορόφου. Επί τόπου έσπευσαν 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα, οι οποίοι και κατάφεραν να περιορίσουν την πυρκαγιά αλλά όχι και να σώσουν τον άνθρωπο.

Μάλιστα ένας από τους γείτονες είχε κλειδί του διαμερίσματος ωστόσο όταν προσπάθησε να ξεκλειδώσει την πόρτα του φλεγόμενου σπιτιού διαπίστωσε πως υπήρχε και δεύτερη κλειδαριά, για την οποία δεν είχε κλειδί.



Συγκλονιστική είναι και η μαρτυρία ενός γείτονα

«Γέμισε η πολυκατοικία καπνούς, κατεβήκαμε κάτω, είδαμε στον τρίτο τους καπνούς. Ο άνθρωπος είχε βγει στο μπαλκόνι και φώναζε «βοήθεια, φωτιά, καίγομαι». Ανεβήκαμε πάνω αλλά δεν μπορέσαμε να ανοίξουμε την πόρτα. Μετά ήρθε η αστυνομία και η πυροσβεστική», είπε ένας από τους ενοίκους της πολυκατοικίας.