16 Φεβρουαρίου 2018

Η φωτογραφία από του Αγίου Βαλεντίνου που συγκίνησε: Ανδρας τρώει μόνος, κλαίγοντας [εικόνα]

Μπορεί για μερικούς ο Αγιος Βαλεντίνος να είναι η ημέρα- ύμνος στον έρωτα, αλλά αυτή η φωτογραφία αποδεικνύει πως υπάρχουν και άτομα που νιώθουν βαθιά θλίψη και πόνο.

Στην φωτογραφία, την οποία έβγαλε μία κυρία που γιόρταζε την ημέρα, φαίνεται ένας χήρος άνδρας
να τρώει μόνος τους, έχοντας απέναντι την τέφρα της νεκρής συζύγου του.

Ο άντρας, o οποίος είχε βάλει ένα ποτήρι κρασί και φαγητό στην θέση απέναντί του, είχε γράψει μάλιστα και μία κάρτα για την γυναίκα όπου απ΄έξω έγραφε « εγώ και εσύ».


Σύμφωνα με την γυναίκα που έβγαλε την φωτογραφία, ο ηλικιωμένος σε μία στιγμή δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα, δείχνοντας πόσο πολύ του λείπει η γυναίκα της ζωής του.

Κρύβοντας το πρόσωπό του με τα χέρια του, ο ηλικιωμένος δεν μπορεί να πιστέψει πως μία τέτοια μέρα είναι μόνος του.

Η γυναίκα ανέβασε την φωτογραφία στα social media, γράφοντας ένα εξίσου συγκινητικό σχόλιο.

«Είμαστε όλοι ένοχοι που μερικές φορές θεωρούμε δεδομένο το άλλο μας μισό.

Μπορεί να ξεχνάμε να του δώσουμε φιλί για να τον αποχαιρετήσουμε ή να του λέμε «σ΄αγαπώ», ή απλά να είμαστε τόσο πολυάσχολοι που να μην προσέχουμε αυτά τα μικρά πραγματικά που θα μπορούσαν να σημαίνουν τόσα πολλά για κάποιον».

Είδα αυτόν τον άνδρα σήμερα και με έκανε να συνειδητοποιήσω πως ποτέ δεν θα έχουμε πάντα τον αγαπημένο μας δίπλα μας για να τον κρατάμε, να του μιλάμε, να τον αγαπάμε, να παίζουμε μαζί τους ή ακόμη και τσακωνόμαστε που και που.

Αυτή η εικόνα μιλά δυνατά και ίσως πονά τις καρδιές σας, όπως και την δική μου.

Αυτός ο άνθρωπος φαίνεται να δειπνεί μόνος του την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αλλά στην πραγματικότητα είναι και η γυναίκα του σε αυτό το τραπέζι. Η αγάπη του τον έκανε να την πάρει μαζί του, φέρνοντας μαζί την τέφρα της στο εστιατόριο.

Της πήρε ακόμη και ένα ποτήρι κρασί. Παρακαλώ αγαπάτε τον σύντροφό σας όσο έχετε την ευκαιρία. Ποτέ δεν ξέρετε τις θα φέρει το αύριο», έγραψε η ίδια.


Η γυναίκα που έβγαλε την φωτογραφία

Αμέσως οι χρήστες του διαδικτύου ανταποκρίθηκαν στην δημοσίευσή της με την φωτογραφία να μαζεύει 445.000 likes και 360.000 κοινοποιήσεις.