03 Φεβρουαρίου 2018

Γεωργιάδης: Μήνυμα αποδοκιμασίας της κυβέρνησης η συμμετοχή στο συλλαλητήριο

Για καθεστωτική συμπεριφορά κατηγόρησε την κυβέρνηση ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή την απόφαση να κλείσουν οι σταθμοί του μετρό στο κέντρο της Αθήνας την Κυριακή. Η κυβέρνηση προσπαθεί να βάλει κάθε είδους εμπόδια στην πραγματοποίηση του συλλαλητηρίου, ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης από την Καρδίτσα όπου βρέθηκε για την ετήσια εκδήλωση της τοπικής ΝΟΔΕ.


"Όταν γινόταν το συλλαλητήριο για το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα, η παρούσα κυβέρνηση είχε ανακοινώσει ότι το μετρό όχι μόνο θα είναι ανοιχτό αλλά θα είναι και δωρεάν. Ενώ τώρα, συνέχισε, κλείνει το μετρό και την ίδια ώρα προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τους πολίτες, βγάζοντας τις ταξιαρχίες του Ρουβίκωνα να απειλούν με αίμα", επισήμανε χαρακτηριστικά ο αντιοπρόεδρος της ΝΔ.

"Για τη ΝΔ το συλλαλητήριο είναι αναφαίρετο δικαίωμα και δεν ξεχωρίζει τους πολίτες σε προδότες ή πατριώτες, από το αν θα συμμετάσχουν ή όχι. Η κυβέρνηση όμως φοβάται γιατί η μεγάλη συμμετοχή θα είναι και μήνυμα για να φύγει ο Τσίπρας, ο οποίος άνοιξε το Σκοπιανό για να δημιουργήσει πρόβλημα στη ΝΔ και τώρα πέφτει ο ίδιος στο λάκκο που ετοίμασε", πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στις απειλητικές επιστολές κατά του υπουργού Εξωτερικών ο κ. Γεωργιάδης τόνισε καταρχήν ότι εννοείται πως η ΝΔ είναι ενάντια σε κάθε μορφή βίας και την καταδικάζει, αλλά υπενθύμισε ότι επί κυβέρνησης Σαμαρά είχε έρθει τέτοια επιστολή στον κ. Στουρνάρα, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κυρίτση να επιδεικνύει ανοίκεια συμπεριφορά.

Δείτε το βίντεο από το karditsalive.gr: