13 Φεβρουαρίου 2018

ΕΠΕΙΔΗ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ➤ΒΙΝΤΕΟ-Παν. Μαυρίκος: Εγώ με τον Κουρουμπλή χορεύω ζειμπέκικα!

«Δικογραφία Novartis: Ο Μαυρίκος ξέπλενε χρήμα για λογαριασμό πολιτικών» μας "ενημερώνει" ο Κούλογλου ενώ ο Βαξεβάνης πάντα ένα βήμα πιο μπροστά μας λέει "Ήδη ένας νεκρός στην υπόθεση Novartis - Ο Μαυρίκος ξέπλενε χρήματα για την εταιρεία".... Ας δούμε λοιπόν και τι έλεγε ο ίδιος ο Μαυρίκος γιατί η μαρτυρία ενός προστατευόμενου μάρτυρα δεν μπορεί να είναι πιο αξιόπιστη από όσα λέει αυθόρμητα ο Μαυρίκος...

Παν. Μαυρίκος: Εγώ με τον Κουρουμπλή χορεύω ζειμπέκικα!
06.03.2016


Στενές φιλικές σχέσεις με τον κατηγορούμενο για το κύκλωμα των δημοσιογράφων-εκβιαστών, εκδότη της εφημερίδας «Ακρόπολη», Παναγιώτη Μαυρίκο φέρεται ότι έχει ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Από τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες και συναντήσεις των κατηγορουμένων στην υπόθεση αποκαλύπτεται η σχέση του υπουργού Εσωτερικών με τον Παναγιώτη Μαυρίκο, τον οποίο, μάλιστα, ο τελευταίος αποκαλεί «κολλητό»! Ο εκδότης της εφημερίδας «Ακρόπολη», κατά τη διάρκεια συνάντησής του με τον 50χρονο προφυλακισμένο συγκατηγορούμενό του Τάκη Μουσσά και την καταγγέλλουσα υπεύθυνη επικοινωνίας της ΕΥΔΑΠ Αμαλία Κάτζου, αποκάλυψε αυτή τη φιλική σχέση.

Κατά τη συνάντηση των τριών σε καφετέρια του Φλοίσβου, στις 16 Φεβρουαρίου, ο Παναγιώτης Μαυρίκος ανέφερε: «Στο σπίτι μου έρχεται και είναι κολλητός μου ο Κουρουμπλής. Χορεύουμε ζεϊμπέκικα μαζί»! Ο εκδότης, μάλιστα, συνεχίζει την αναφορά του στον υπουργό υπονοώντας ότι, λόγω του γεγονότος ότι «είναι κολλητοί», στήριξε κάποιες θέσεις τις οποίες σε διαφορετική περίπτωση δεν θα υποστήριζε. «Στήριξα κάποιες θέσεις που για μένα ήταν δύσκολο. Ηταν δύσκολο να βγω φόρα παρτίδα και να λέω "ναι στο όχι". Το έκανα». Και προσθέτει: «Στήριξα στα πολύ δύσκολα. Χρέωσα σε άλλους πράγματα, τα οποία δεν έπρεπε να τους τα χρεώσω...»

Επιπλέον, ο Παναγιώτης Μαυρίκος κάνει αναφορά στο όνομα του υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης λέγοντας ότι ο Παναγιώτης Κουρουμπλής έχει μιλήσει και στον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά για εκείνον. «Του έχουν μιλήσει του Παππά. Του έχει μιλήσει ο Κουρουμπλής. Του έχουν μιλήσει και άλλοι» αναφέρει στον Τάκη Μουσσά και στην Αμαλία Κάτζου. Η αγωνία του εκδότη της εφημερίδας «Ακρόπολη» φέρεται ότι είναι να αποκτήσει προσβάσεις σε πολιτικά πρόσωπα προκειμένου να αποκομίσει διαφημιστική δαπάνη. Στην περίπτωση, ωστόσο, του κ. Κουρουμπλή, τα λεγόμενά του δείχνουν ότι δεν χρειαζόταν να αγωνιά, καθώς η σχέση τους έχει ήδη χτιστεί πάνω στο ρυθμό των... εννέα όγδοων!


http://www.dimokratianews.gr/content/59819/pan-mayrikos-ego-me-ton-koyroympli-horeyo-zeimpekika