03 Φεβρουαρίου 2018

Γιώργος Ζησιμάτος: Ο μάνατζερ του Καμμένου που έχει φεσώσει την ΕΘΝΙΚΗ


Χρωστάει 530.000 ευρώ και «κρίνει την τύχη» 34 δισ. ευρώ των «χακί» ακινήτων-Δείτε εδώ τα ακίνητα που διαχειρίζεται ο Γιώργος Ζησιμάτος

Σε έναν αποτυχόντα υποψήφιο βουλευτή του κόµµατός του στην Α’ Πειραιά, ο οποίος δεν κατάφερε να διαχειρισθεί µε επιτυχία ούτε τη µικροµεσαία οικογενειακή επιχείρηση που διατηρούσε σε κεντρικό δρόµο του µεγάλου λιµανιού, ανέθεσε ο Πάνος Καµµένος την εκµετάλλευση των ακινήτων του υπουργείου Εθνικής Αµυνας.

Ο λόγος για το στέλεχος των ΑΝ.ΕΛ. και πρώην έµπορο γυναικείων ενδυµάτων, Γιώργο Ζησιµάτο, ο οποίος από τον Φεβρουάριο του 2017 ανέλαβε επικεφαλής της Υπηρεσίας Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας Ενόπλων ∆υνάµεων (ΥΠΑΑΠΕ∆).

Ωστόσο, το στοιχείο εκείνο που προκαλεί τα µεγαλύτερα ερωτήµατα σχετικά µε την επιλογή του συγκυβερνήτη του Αλέξη Τσίπρα για ένα τόσο κοµβικό -ιδιαίτερα εν µέσω της παρούσας οικονοµικής συγκυρίαςαξίωµα είναι το γεγονός ότι η εταιρεία συµφερόντων της οικογένειας του Γ. Ζησιµάτου φιγουράρει στη λίστα µε τους µεγαλοοφειλέτες του ∆ηµοσίου, η οποία βγήκε στο φως της δηµοσιότητας τον περασµένο Νοέµβριο!

Πρόκειται για την ανώνυµη εταιρεία στην οποία ανήκει το κατάστηµα ρούχων όπου δραστηριοποιείτο διαχρονικά ο πιστός συνεργάτης του υπουργού και που µε βάση τα στοιχεία της Ανεξάρτητης Αρχής ∆ηµοσίων Εσόδων (ΑΑ∆Ε) συµπεριλαµβάνεται µεταξύ των φυσικών και νοµικών προσώπων που οφείλουν περισσότερα από 150.000 ευρώ τόσο προς το ∆ηµόσιο όσο και προς ασφαλιστικά ταµεία.

Δείτε εδώ τα ακίνητα που διαχειρίζεται ο Γιώργος Ζησιμάτος

Ο άνθρωπος που χρωστάει ως επιχειρηματίας έχει την ευθύνη αξιοποίησης των ακινήτων του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
Μία διόλου ευκαταφρόνητη ακίνητη περιοσία διαχειρίζεται η αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Εθνικης Άμυνας με επικεφαλής τον μεγαλοοφειλέτη Γιώργο Ζησιμάτο.

Συγκεκριμένα στην Υπηρεσία Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας Ενόλων Δυνάμεων (ΥΠΑΑΠΕΔ) υπάγονται 1477 Ακίνητα, συνολικής έκτασης 251536177 τ.μ., με τη συνολική αντικειμενική τους αξία να υπολογίζεται σε 33014 δις ευρώ, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία.

Πατήστε εδώ για να δείτε τα ακίνητα



Πηγή: http://www.parapolitika.gr