04 Φεβρουαρίου 2018

Μπακογιάννης κατά Γκλέτσου: Χρήζει ιατρικής παρακολούθησης -Με ψευτομαγκιές και νταϊλίκια δεν πας πουθενά

Ο Κώστας Μπακογιάννης καταδίκασε την επίθεση του Απόστολου Γκλέτσου σε βάρος του αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Κυρίτση, με σκληρούς χαρακτηρισμούς.


«Η γραφικότητα σταματά όταν γίνεται επικίνδυνη», επισημαίνει σε δήλωσή του ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, αναφορικά με την επίθεση σε βάρος του που κατήγγειλε ο κ. Κυρίτσης. Σύμφωνα με το lamiareport, ο δήμαρχος Στυλίδας του επιτέθηκε με μπουνιές και κλωτσιές, με αποτέλεσμα ο αντιπεριφερειάρχης να καταλήξει στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ οι δύο πλευρές κατέθεσαν μηνύσεις.

«Με ψευτομαγκιές, νταϊλίκια, τσαμπουκάδες και βία δεν πας πουθενά. Καταδικάζουμε την επίθεση κατά του Δημήτρη Κυρίτση και είμαστε βέβαιοι πως μετά τη μήνυση, η Δικαιοσύνη θα κάνει αυτό που πρέπει», τονίζει ο κ. Μπακογιάννης.

Μάλιστα, αναφέρεται στον κ. Γκλέτσο ως περίπτωση που «προφανώς χρήζει ιατρικής παρακολούθησης» και καλεί όσους τον νοιάζονται να τον προστατεύσουν, πριν κάνει μεγαλύτερο κακό, σε άλλους ή στον εαυτό του.

«Μέχρι τότε, επειδή είναι η πολλοστή φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, και επειδή η συγκεκριμένη περίπτωση προφανώς χρήζει ιατρικής παρακολούθησης, θυμίζω, πως εφόσον χρειάζεται, υπάρχουν κλινικές, δομές, προγράμματα και ειδικοί. Ας τον προστατεύσουν αυτοί που τον νοιάζονται πριν κάνει μεγαλύτερο κακό σε κάποιον άλλον ή ακόμη και στον ίδιο του τον εαυτό», αναφέρει χαρακτηριστικά ο περιφερειάρχης στη δήλωσή του.