03 Φεβρουαρίου 2018

"Απόβαση" με κάθε μέσο για το συλλαλητήριο της Αθήνας-Υπό φρούρηση όλη τη νύχτα η εξέδρα στο Σύνταγμα - ΒΙΝΤΕΟ

Υπό φρούρηση τόσο από τους διοργανωτές όσο και από αστυνομικούς θα είναι όλη τη νύχτα η εξέδρα που έχει στηθεί στην πλατεία Συντάγματος για το συλλαλητήριο της Κυριακής.


Η κατασκευή της μεγάλης εξέδρας έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και μένει να τοποθετηθεί το πίσω μέρος της στο οποίο θα αναγράφεται το σύνθημα "Μακεδονία σημαίνει Ελλάδα".

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1:


"Πυρετός" στην πλατεία Συντάγματος - "Απόβαση" με κάθε μέσο για το συλλαλητήριο της Αθήνας
Σε ρυθμούς συλλαλητηρίου κινείται το κέντρο της Αθήνας με τις προετοιμασίες να κορυφώνονται προκειμένου να είναι όλα έτοιμα σε λίγες ώρες. Τα μέτρα ασφαλείας αναμένονται δρακόντεια καθώς 4.000 αστυνομικούς θα βρίσκονται σε επιφυλακή.

Το βράδυ του Σαββάτου αναμένεται να είναι έτοιμη η εξέδρα των ομιλητών, η κατασκευή της οποίας έχει ξεκινήσει από νωρίς το πρωί. Στην εξέδρα θα ανέβουν αρχικά οι εκπρόσωποι των κοινωνικών φορέων, θα ακολουθήσουν οι Παμμακεδονικές Ενώσεις και κατόπιν θα γίνουν οι κύριες ομιλίες του Μίκη Θεοδωράκη, του καθηγητή Γιώργου Κασιμάτη και του Μητροπολίτη Σύρου Δωρόθεου.

"Απόβαση" με κάθε μέσο για το συλλαλητήριο της Αθήνας

Τα λεωφορεία που θα έρχονται από την επαρχία κατά την άφιξη τους στην Αθήνα θα συνοδεύονται από αστυνομικές δυνάμεις. Από την Βόρεια Ελλάδα τα πούλμαν θα σταθμεύουν στο ΟΑΚΑ, ενώ από τη Νότια Ελλάδα κατά μήκος της Λ. Συγγρού.

Νωρίς το πρωί της Κυριακής, θα δέσουν στο λιμάνι του Πειραιά και δύο πλοία από την Κρήτη.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1: