Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου 2018

Συναγερμός για «μυστηριώδη» φωτογράφο σε βαπτίσεις – Ύποπτος για παιδική πορνογραφίαΜια αποκρουστική περίπτωση, ενδεχομένως «παιδικής πορνογραφίας» αντιμετωπίζει με απόλυτη διακριτικότητα η ΕΛ.ΑΣ. τα τελευταία 24ωρα.

Όπως αναφέρει το vima.gr, έχουν υπάρξει καταγγελίες σε αστυνομικές υπηρεσίες ότι σε τελετές
βαπτίσεων σε εκκλησίες της Αθήνας έχει εμφανισθεί απρόσκλητος και χωρίς συμφωνία με γονείς, φωτογράφος που «στοχεύει» να βγάλει γυμνές φωτογραφίες των βρεφών ώστε να τις χρησιμοποιήσει πιθανόν σαν υλικό «παιδικής πορνογραφίας».

Μάλιστα, το bloko.gr αποκαλύπτει την φωτογραφία του ύποπτου που αναζητά η αστυνομία, όπως τον έχουν απαθανατίσει καλεσμένοι σε βαφτίσεις, όταν τον θεώρησαν ύποπτο για καταγραφή στιγμιότυπων ώστε στη συνέχεια να χρησιμοποιηθούν με απροσδιόριστο ακόμη στόχο και σκοπό.


Το βασικό περιστατικό που καταγγέλθηκε στην αστυνομία, συνεχίζει το ρεπορτάζ του vima.gr, φέρεται να έχει υπάρξει στα μέσα Ιανουαρίου, σε κεντρική εκκλησία της πρωτεύουσας όπου ο μυστηριώδης «φωτογράφος» που υπολογίζεται ηλικίας άνω των 50-55 ετών προσέγγισε την κολυμβήθρα την ώρα της βάπτισης κι έβγαζε κοντινά πλάνα.

Οι κινήσεις του φέρεται να αιφνιδίασαν τους γονείς κι άλλους συγγενείς οι οποίοι δεν τον γνώριζαν κι έσπευσαν να τον ρωτήσουν αν ήταν στον κύκλο των προσκεκλημένων κι αν ήταν γνωστός κάποιων άλλων προσκεκλημένων. Όμως εκείνος έσπευσε να εξαφανισθεί, χωρίς να πει οτιδήποτε.

Ωστόσο κι από την περαιτέρω έρευνα των αστυνομικών δεν βρέθηκε οποιοδήποτε στοιχείο που να συνδέει τον συγκεκριμένο ύποπτο (σ.σ ο οποίος πάντως φωτογραφήθηκε από τους παριστάμενους στην συγκεκριμένη τελετή). Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία αναζητά πληροφορίες και για άλλα παρόμοια περιστατικά για να διαπιστωθεί περί τίνος ακριβώς πρόκειται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου