21 Φεβρουαρίου 2018

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Μίμης το παραδέχθηκε ότι μιλούσε στο τηλέφωνο με την Τουλουπάκη-Άδωνις: Θα πας φυλακή


Καταγγελία-βόμβα για Παπαγγελόπουλο: Δύο μήνες συνομιλούσε με την Τουλουπάκη

Βόμβα για τον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης και την εισαγγελέα Διαφθοράς έριξαν στην Ολομέλεια της Βουλής ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Χαράλαμπος Αθανασίου αλλά και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.


Συγκεκριμένα, ο κ. Αθανασίου είπε ότι ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος μιλάει συνεχώς στο τηλέφωνο εδώ και δύο μήνες με την εισαγγελέα Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη. Σύμφωνα με τον ίδιο, η πληροφορία προέρχεται από τις γραμματείς του πρωτοδικείου.

«Δεν μπορείτε να πάρετε μερική ενημέρωση του φακέλου και το ξέρετε, άρα αυτό που κάνατε είναι άτυπο. Αυτή είναι παραβίαση του Συντάγματος» είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

«Γιατί φοβάστε να ανοίξετε τις τηλεφωνικές επικοινωνίες, μήπως γιατί μιλάγατε με την κ. Τουλουπάκη 25 φορές την ημέρα; Θα ανοίξουμε τα τηλέφωνα σας κ. υπουργέ και αν δε φοβάστε ανοίξτε τα μόνος σας. Αλλά αν τα ανοίξετε, θα πάτε φυλακή, γι’ αυτό σκύβετε το κεφάλι, αλλά θα έρθει και αυτή η ώρα».

Ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης απάντησε «Δεν θα ακολουθήσω τον κ. Γεωργιάδη σε σόου εντυπώσεων. Ο λαός καταλαβαίνει. Επιδίδεστε σε επικοινωνιακά σόου και συνεχίζεται να απειλείτε.

Όταν θα έρθει η δικογραφία στη Βουλή για τη μήνυση σε βάρος μου θα ζητήσω προανακριτική, να ανοίξουν τα τηλέφωνά μου. Κανένα τηλεφώνημά μου δεν είχε παράνομη πράξη»