20 Φεβρουαρίου 2018

Τα νεύρα του Πολάκη και η απάντηση του Κοτζιά

Τι είπε ο υπουργός Εξωτερικών αντιδρώντας στα νεύρα του αναπληρωτή υπουργού Υγείας

Στην τελευταία συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Οµάδας του ΣΥΡΙΖΑ, µόλις ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας ολοκλήρωσε τη δηµόσια παρέµβασή του η διαδικασία συνεχίστηκε κεκλεισµένων των θυρών και τον λόγο πήραν διαδοχικά ο πρόεδρος της Βουλής, Ν. Βούτσης, ο υπουργός ∆ικαιοσύνης, Στ. Κοντονής, και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Π. Πολάκης, προκειµένου να ενηµερώσουν τους συναδέλφους τους για την υπόθεση Novartis.

Το δεύτερο θέµα που επρόκειτο να βρεθεί στο επίκεντρο των εργασιών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ αφορούσε στις εξελίξεις στο Σκοπιανό, µε οµιλητή τον υπουργό Εξωτερικών, Ν. Κοτζιά. Ο Π. Πολάκης, που µίλησε τελευταίος για την υπόθεση Novartis, ολοκλήρωσε την παρέµβασή του ενοχληµένος επειδή από το προεδρείο τού ζητούσαν να συντοµεύσει, για να ανέβει στο βήµα ο υπουργός Εξωτερικών, Ν. Κοτζιάς.

Και η απάντηση του Νίκου Κοτζιά

Ο Νίκος Κοτζιάς, όταν κατάλαβε πως ο Π. Πολάκης έφυγε από το βήµα αρπαγµένος, όχι µόνο δεν τσίµπησε από το ύφος του, αλλά µε το που πήρε τον λόγο µόνο τα ρέστα δεν ζήτησε από τους ΣΥΡΙΖΑίους. «Αµα δεν θέλετε να σας ενηµερώσω, κανένα πρόβληµα.

Εγώ δεν είµαι µέλος της Κοινοβουλευτικής σας Οµάδας, εσείς µε καλέσατε», φέρεται να είπε ο υπουργός Εξωτερικών, εµφανιζόµενος στη συνεδρίαση ως επικεφαλής της δικής του οµάδας. Της κίνησης «Πράττω».

Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/ta-nevra-tou-polaki-ke-apantisi-tou-kotzia