20 Φεβρουαρίου 2018

Ο ΡΑΜΠΟ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ! Η απάντηση του Σιλβέστερ Σταλόνε στις φήμες που τον ήθελαν νεκρό-ΒΙΝΤΕΟ


["Ράμπο, Ρόκυ και Ελένη σας την έχουνε στημένη" τους φωνάζαμε μικροί επειδή ούρλιαζαν έξω από σινεμά που έπαιζαν το Ράμπ (στο Αφγανιστάν) και την Ελένη του Γκατζογιάννη]

Το αντικείμενο μιας περίεργης φάρσας έγινε πρόσφατα ο διάσημος ηθοποιός Σιλβέστερ Σταλόνε, που τον ήθελε να έχει πεθάνει από καρκίνο.

Αλλά ο Σταλόνε είδε την αστεία πλευρά των φημών την Τρίτη, και ανάρτησε ένα βίντεο σχετικό με το λεγόμενο θάνατό του, στο Instagram.


Ο 71χρονος ηθοποιός, κλείδωσε τις κόρες του Σιστίν και Σοφία, έξω από το σπίτι ενώ έκανε πολύ κρύο, σε ένα παιχνιδιάρικο βίντεο με τη λεζάντα: «Είναι τόσο ωραίο να επιστρέφεις από τους νεκρούς».

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sly Stallone (@officialslystallone) στις


Στο βίντεο, ο Σιλβέστερ τραβά τις κόρες του που τρέχουν γύρω από τον κήπο ενώ βρέχει. Την ώρα που αυτές του φωνάζουν να ανοίξει την πόρτα για να μπουν μέσα, ακούγεται ο Σταλόνε να λέει: «Τι συμβαίνει; Κάνει κρύο;». Τα κορίτσια τρέχουν τελικά για να βρουν αλλού καταφύγιο, ενώ ο Σιλβέστερ γυρίζει την κάμερα στον εαυτό του και λέει: «Αυτό θα τους δώσει ένα μάθημα».

Ο Σταλόνε αστειεύτηκε για πρώτη φορά με την παράξενη φάρσα το απόγευμα της Δευτέρας – όταν διάβασε και ο ίδιος πως είχε πεθάνει μετά από μια κρυφή μάχη με τον καρκίνο του προστάτη.

Ανεβάζοντας μία ψεύτικη επιμνημόσυνη δέηση, στην οποία η φωτογραφία του έχει αλλάξει πολύ, ο ηθοποιός των ταινιών «Ρόκι» έγραψε: «Σας παρακαλώ αγνοήστε αυτή τη βλακεία.... Ζωντανός και υγιής και ευτυχισμένος... Ακόμη ρίχνω μπουνιές».


Νωρίτερα είχε αναφέρει την τρομακτική φάρσα ο αδερφός του ηθοποιού, Φρανκ, γράφοντας στο Twitter: «Οι φήμες πως ο αδερφός μου είναι νεκρός είναι ψευδείς. Τι είδους αρρωστημένο, απαίσιο μυαλό σκέφτεται τέτοια πράγματα; Άνθρωποι όπως αυτός είναι διανοητικά διαταραγμένοι και δεν αξίζουν μια θέση στην κοινωνία».