16 Φεβρουαρίου 2018

Ποδοσφαιριστής σκουπίζει τη μύτη του με χαρτονόμισμα και προκαλεί: Θα μπορούσα να το δώσω στους φτωχούς, αλλά έχω μύξες!

Πήρε ένα χαρτονόμισμα αξίας περίπου 70 ευρώ και το... έκανε σκουπίδι - Ο 19χρονος Ρώσος εν πλήρη αναισθησία προκαλεί το κοινό αίσθημα «κάνοντας πλακα» με τους συμπαίκτες του


Χαμός έχει γίνει στη Ρωσία με ένα σύντομο βίντεο όπου φαίνεται ένας νεαρός ποδοσφαιριστής να σκουπίζει τη μύτη του με ένα χαρτονόμισμα και να κοροϊδεύει όσους έχουν πραγματική ανάγκη τα χρήματα.

Ο 19χρονος μέσος Στάνισλαβ Μανάγιεφ, που παίζει για ομάδα της τρίτης εθνικής κατηγορίας της Ρωσίας, την Τσερτάνοβο Μόσχας, φαίνεται σε ένα βίντεο που έχει τραβηχτεί μέσα σε αεροπλάνο, να παίρνει στα χέρια του μια δεσμίδα χαρτονομισμάτων, να διαλέγει ένα και να λέει με όλο του το θράσος: «Θα μπορούσα να δώσω αυτά τα χρήματα σε ανθρώπους που έχουν μεγάλη ανάγκη, αλλά δεν πρόκειται να το κάνω γιατί έχω μύξες»!

Γελώντας, αμέσως μετά, φυσάει τη μύτη του στο χαρτονόμισμα αξίας 5.000 ρουβλίων, δηλαδή περίπου 70 ευρώ, και το πετάει στο πάτωμα...

Το βιντεάκι ανέβηκε στο Instagram και έγινε ο κακός χαμός από χρήστες πάσας ηλικίας, εθνικότητας και... οικονομικής κατάστασης που τον κράζουν ανελέητα. Στην υπόθεση ενεπλάκη και ο υπουργός Αθλητισμού της Ρωσίας και έκτοτε το βίντεο κατέβηκε από τα κοινωνικά δίκτυα. «Δεν υπάρχει αμφιβολία πως το βίντεο αυτό έδειχνε την χαμηλή ποιότητα του παίκτη αυτού και είμαι σίγουρος πως έμαθε το μάθημά του», φέρεται να δήλωσε σχετικά ο υπουργός.