03 Φεβρουαρίου 2018

Σπίρτζης: Γραφικοί με χλαμύδες όσοι συμμετέχουν στο συλλαλητήριο-Άδωνις: Την οικογένεια Καμμένου εννοεί

«Μας προσβάλλεις και θα έπρεπε να ντρέπεσαι» του απάντησαν οι μηχανικοί από τη Μακεδονία που ήταν παρόντες σε εκδήλωση του ΤΕΕ στη Βουλή-Γέλαγε μαζί του κι ο Άδωνις στο Twitter

Απαξιωτικά για όσους συμμετέχουν στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία την Κυριακή στο Σύνταγμα αναφέρθηκε το Σάββατο ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης.


Μιλώντας σε εκδήλωση του Τεχνικού Επιμελητηρίου στην Αίθουσα Γερουσίας της Βουλής είπε, μειδιώντας και ειρωνικά, ότι η αντίδραση στις πολιτικές της κυβέρνησης γίνεται γραφική προσθέτοντας ότι «δεν ξέρω πόσοι και ποιοι, και από εσάς, θα συμμετέχουν εδώ απέξω αύριο στη συγκέντρωση φορώντας χιτώνες και χλαμύδες». 

Οι παριστάμενοι δεν τον διέκοψαν αλλά το κλίμα έγινε βαρύ, ιδιαίτερα από τους εκ Μακεδονίας εκπροσώπους των μηχανικών, οι οποίοι λίγο αργότερα ξέσπασαν παρά την παρουσία του Προέδρου της Βουλής στη συνεδρίαση, όταν άκουσαν τον υπουργό Υποδομών να στηρίζει το νέο ασφαλιστικό.

«Μας προσβάλεις και θα έπρεπε να ντρέπεσαι» του φώναζαν από κάτω κάποιοι πρώην συνάδελφοι του... 

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του "πρασινοφρουρού" όπως τον χαρακτήρισε, ο Άδωνις Γεωργιάδης έγραψε στο Twitter: "Ο πρασινοφρουρός ειρωνεύεται τον ελληνικό λαό... Ο Καμμένος δήλωσε ότι «η οικογένειά του θα πάει στο Συλλαλητήριο», ο Σπίρτζης ότι «όσοι πάνε είναι γραφικοί με χλαμύδες»... δηλ η οικογένεια του Υπουργού Αμύνης είναι γραφικοί κλπ...και ο Καμμένος θα δέχεται να υβρίζονται έτσι η οικογένεια του και οι βουλευτές του; Ανθρωπάκια"