21 Φεβρουαρίου 2018

Προσωπικό Βατερλό Τσίπρα, η εμπιστοσύνη του προς τον μοιραίο Παπαγγελόπουλο

Σε ένα πρωτοφανές φιάσκο για την κυβερνητική πλειοψηφία εξελίσσεται η συζήτηση στην Βουλή για την υπόθεση Novartis.


Ο τεκμηριωμένος τρόπος με τον οποίο μέχρι στιγμής οι κατηγορούμενοι έχουν αποδομήσει το φαιδρό κατηγορητήριο, οι αποκαλύψεις  για τον τρόπο με τον οποίο στήθηκαν από το Καθεστώς που καταρρέει οι κουκουλοφόροι ψευδομάρτυρες, αλλά και η κατήφεια – απογοήτευση που επικρατεί στα υπουργικά και κυβερνητικά έδρανα, αποδεικνύει πως αυτή η γελοιότητα εξελίσσεται σε μπούμερανγκ για του άθλιους εμπνευστές της.

Κεντρικό, Τραγικό και κυρίως Μοιραίο πρόσωπο σε όλη αυτή την βρόμικη ιστορία, αποτελεί πλέον για το σύνολο της κοινής γνώμης ο αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης Παπαγγελλόπουλος.

Ο πολύ στενός φίλος της οικογένειας Τσίπρα, ο οποίος ευεργετήθηκε πολιτικά από συγκεκριμένα πρόσωπα στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας κατά το παρελθόν,  εξελίσσεται στην Αχίλλειο Πτέρνα του στυγνού και αντιδημοκρατικού καθεστώτος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και προσωπικά του Τσίπρα.

Το φιάσκο με την υπόθεση Novartis σε ότι έχει να κάνει με τα πολιτικά πρόσωπα, μετά και την σημερινή εικόνα ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ του κυβερνητικού μορφώματος στην Βουλή, είναι βέβαιο πως θα προκαλέσει ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις.