17 Φεβρουαρίου 2018

Επίθεση του Μανιάτη στον Καμμένο: Συνιστά ντροπή για την κυβέρνηση

Σκληρή κριτική στον Πάνο Καμμένο άσκησε ο Γιάννης Μανιάτης για τους χειρισμούς του υπουργού Εθνικής Άμυνας αναφορικά με τα εθνικά θέματα και τις τουρκικές προκλήσεις.

"Ο κ. Καμμένος συνιστά ντροπή για την ελληνική κυβέρνηση. Ένας άνθρωπος που θεωρεί ότι φορώντας στολές παραλλαγής δείχνει τον πατριωτικό οίστρο και όταν χρειάζεται να υπερασπιστεί πραγματικά τα εθνικά δίκαια επί πολλές ώρες δεν αναρτά ούτε ένα tweet, ενώ σε άλλες περιπτώσεις είναι λαλίστατος" δήλωσε στον ΣΚΑΪ, σημειώνοντας πως δεν τον εμπιστεύεται.

"Είναι όμως το μικρότερο πρόβλημα, το μεγάλο πρόβλημα της κυβέρνησης είναι ο ίδιος ο κ. Τσίπρας. Και συνιστά επίσης επιβεβαίωση μιας τραγικής εξέλιξης το ότι πριν από λίγες εβδομάδες είχαμε επίσκεψη Ερντογάν, η οποία παρουσιάστηκε ως μεγάλη διπλωματική επιτυχία της χώρας και μετά από λίγες εβδομάδες έχουμε την κορυφαία επιθετική πρόκληση της Τουρκίας σε βάρος της χώρας" τόνισε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

"Βλέπουμε μια κυβέρνηση που το μόνο που κάνει με τις πολιτικές της κινήσεις είναι να ρίχνει δηλητήριο διχασμού αναφορικά με τα εθνικά θέματα" πρόσθεσε.