01 Φεβρουαρίου 2018

Αγριος καβγάς της Τασίας Χριστοδουλοπούλου με τον Παππά της Χρυσής Αυγής

Αγριος καυγάς  μεταξύ της Τασίας Χριστοδουλόπουλου και της Χρυσής Αυγής ξέσπασε στην Ολομέλεια της Βουλής.

Αφορμή οι κραυγές του  Κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος Χρήστου Παππά ότι η συγκεκριμένη Βουλή είναι παράνομη και δεν μπορεί να ψηφίσει για την παράδοση της Μακεδονίας.


«Σας ανακαλώ στην τάξη, θα σας επιβάλλω μέτρα, θα σας κλείσω το μικρόφωνο  φώναζε  από την έδρα η Τασία Χριστοδουλοπούλου.

«Είστε γνήσια εκπρόσωπος της Νέας Τάξης και θέλετε να μου επιβάλλεται την τάξη. Δεν θα σας αφήσουμε να ξεπουλήσετε την Μακεδονία» φώναζε ο Χρήστος Παππάς και με αφορμή αυτό το περιστατικό η κ Χριστοδουλοπουλου  βρήκε  την ευκαιρία  να αναφερθεί στο συλλαλητήριο της Κυριακής.


«Κρίμα που χρησιμοποιείτε  τη Βουλή για να κάνετε κομματική προπαγάνδα και εξευτελίζετε και το συλλαλητήριο που τόσο υπερασπίζεστε. Είναι εξευτελισμός του συλλαλητηρίου να χρησιμοποιείτε  αυτόν τον τρόπο για να μαζέψετε κόσμο. Ο ελληνικός λαός παρακολουθεί και κάτι θα καταλάβει σε σχέση με τα τεκταινόμενα της Κυριακής».

Λίγο αργότερα η κυρία Χριστοδουλοπούλου επανήλθε στο θέμα λέγοντας προς τους βουλευτές της ΧΑ «είστε φασιστικό κόμμα, μισείτε το Κοινοβούλιο. Περιμένετε να ολοκληρωθεί η δίκη σας».
«Εκτίθεστε», της φώναξε ένας βουλευτής της ΧΑ.

«Με εσάς μου αρέσει να εκτίθεμαι γιατί δεν έχω καμία σχέση με τον φασισμό», απάντησε η κυρία Χριστοδουλοπούλου.