02 Φεβρουαρίου 2018

Ισλαμιστές τα βάζουν με την Ριάνα -Την αποκαλούν Ιλουμινάτι

Ανεπιθύμητη είναι η Ριάνα στην Σενεγάλη από τους ισλαμιστές της χώρας, οι οποίοι ζητούν από την κυβέρνηση να ακυρώσει την εμφάνισή της.

Κατηγορώντας την ότι συνεργάζεται με Μασόνους και Ιλουμινάτι με σκοπό να προωθήσει την ομοφυλοφιλία, 30 ισλαμιστικές οργανώσεις αντιδρούν στην είδηση πως η τραγουδίστρια θα εμφανιστεί στην χώρα τους.


Η Ριάνα είναι προγραμματισμένο να συμμετέχει σε συνέδριο για την εκπαίδευση μαζί με τον πρόεδρο της Γαλλίας Εμμανουέλ Μακρόν στο πλαίσιο του ρόλου της ως Παγκόσμια Πρέσβειρα της Εκπαίδευσης.

Ωστόσο, το έργο της φαίνεται να δυσκολεύουν οι ισλαμιστές της αφρικάνικης χώρας, λέγοντας χαρακτηριστικά πως η Ριάνα είναι μέλος των Ιλουμινάτι.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο μιας εκ των οργανώσεων η Ριάνα ήταν προγραμματισμένο, μάλιστα, να παραστεί σε συνέδριο των Μασόνων την ίδια ημέρα με αυτή του συνεδρίου στη Σενεγάλη.

Μέχρι στιγμής, η κυβέρνηση της Σενεγάλης δεν έχει προβεί σε κάποιο σχόλιο, ούτε έχει ζητήσει να ακυρωθεί η εμφάνισή της, κάτι το οποίο μπορεί και να συμβεί να ληφθεί υπόψιν πως οι θρησκευτικές οργανώσεις διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στα τεκταινόμενα της χώρας.