Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2018

Βίντεο: Η μεγάλη νυχτερινή παρέλαση στο καρναβάλι της Πάτρας[Μεγάλο τραύμα το πατρινό καρναβάλι! Είχα πάει μια φορά μικρός και μπροστά μου ήταν ένας ΜΑΛ@ΚΑΣ με μια αναποδογυρισμένη ομπρέλα και όλες οι σοκολάτες έπεφταν μέσα... φρίκη λέμε!!]

Mεγαλειώδης η παρέλαση στο διασημότερο καρναβάλι της Ελλάδας, στην πόλη της Πάτρας.

Περισσότεροι από 30.000 καρναβαλιστές, μέλη των 138 πληρωμάτων του «Κρυμμένου Θησαυρού», σκόρπισαν το κέφι, την ζωντάνια και την χαρά, ενώ μαζί με τα άρματα του δήμου έδωσαν λάμψη και μεγαλοπρέπεια στη νύχτα του τελευταίου Σαββάτου του πατρινού καρναβαλιού.

Όλοι όσοι συμμετείχαν στην παρέλαση δεν σταματούσαν ούτε στιγμή να χορεύουν και να τραγουδούν, παρασύροντας στους ρυθμούς τους θεατές της παρέλασης, που περίμεναν στα πεζοδρόμια για να δουν από κοντά τις πολύχρωμες και ευφάνταστες στολές των καρναβαλιστών.

Ταυτόχρονα, με τους φωτισμούς που είχαν επιλέξει, έδωσαν ένα ξεχωριστό χρώμα στην πόλη που ζει από χθες σε έντονους καρναβαλικούς ρυθμούς.

Μετά το τέλος της παρέλασης, η καρναβαλική διασκέδαση συνεχίζεται στην πόλη της Πάτρας και αναμένεται να διαρκέσει όλη την νύχτα, τόσο σε πεζόδρομους και πλατείες, όσο και σε νυχτερινά καταστήματα, όπου οργανώνονται πολλά πάρτι και χοροί.

Οι καρναβαλικές εκδηλώσεις θα κορυφωθούν αύριο στις 14:00 το μεσημέρι με την μεγάλη παρέλαση, ενώ θα ολοκληρωθούν στις 21:00 το βράδυ με την τελετή λήξης που θα πραγματοποιηθεί στον μόλο της Αγίου Νικολάου.1 σχόλιο:

  1. Αυτο σου εμεινε ρε; οι σοκολάτες; Κατέβα εσυ και αναλαμβάνουμε φιλοξενία, την στολή το γκρούπ παρέλασης για να δείς πως είναι πραγματικά.pak.ser.

    ΑπάντησηΔιαγραφή