04 Φεβρουαρίου 2018

Γεωργιάδης: Φυσικά και τρόμαξε η κυβέρνηση από το συλλαλητήριο

Επρόκειτο για την μεγαλύτερη συγκέντρωση των τελευταίων ετών, ο κόσμος ήταν πολύ πυκνός έως την Ρηγίλλης και δεν μπορούσα να περπατήσω, δήλωσε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, που εκτίμησε πως «η κυβέρνηση φυσικά και τρόμαξε από το μεγάλο συλλαλητήριο».


«Δεν υπάρχει καμία κυβένρηση στον κόσμο που να βλέπει ένα τέτοιο συλλαλητήριο και να μην τρομάζει», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον Βασίλη Χιώτη, τον Γιάννη Πρετεντέρη και τον Βασίλη Αδαμόπουλο και ως παράδειγμα ανέφερε πως «η μεγαλύτερη συγκέντρωση των αγανακτισμένων ήταν ένα μικρό κομμάτι αυτού του συλλαλητηρίου».

«Δεν μπορούσες να περπατήσεις», ειπε, «ήταν ο ένας πάνω στον άλλον και μέχρι το Μέγαρο Μουσικής είχε πολύ κόσμο και μέχρι τη Συγγρού από την άλλη».
Ο κύριος Γεωργιάδης είπε ακόμα ότι ο Μίκης Θεοδωράκης εκφώνησε την πιο σκληρή ομιλία, καθώς όπως φαίνεται «οι επιθέσεις τον πείσμωσαν».

Τέλος, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εκτίμησε ότι η κυβέρνηση θα κάνει πίσω στις διαπραγματεύσεις μετά το σημερινό συλλαλητήριο: «Να δείτε ότι ο Κοτζιάς θα βρει μια αφορμή για να τα σπάσει με τα Σκόπια και να διακοπούν οι διαπραγματεύσεις, θα πουν ότι προκάλεσε ο Δημητρόφ, κάτι τέτοιο», είπε.