02 Φεβρουαρίου 2018

Βίντεο: Πατέρας αθλήτριας επιτίθεται στον πρώην γιατρό της Ολυμπιακής ομάδας των ΗΠΑ

Με επεισοδιακό τρόπο συνεχίστηκε η δίκη του Λάρι Νασάρ την Παρασκευή - Πώς σταμάτησαν τον πατέρα την τελευταία στιγμή οι άνδρες της ασφάλειας

Με επεισοδιακό τρόπο συνεχίστηκε την Παρασκευή η δίκη του γιατρού της Ολυμπιακής Ομάδας των Ηνωμένων Πολιτειών, Λάρι Νασάρ, ο οποίος έχει ήδη καταδικαστεί για σεξουαλική επίθεση σε περισσότερες από 250 αθλήτριες, πολλές εκ των οποίων ήταν ανήλικες.


Ο Λάρι Νασάρ δέχθηκε επίθεση από πατέρα αθλήτριας, ο οποίος βρισκόταν στην αίθουσα του δικαστηρίου κατά την ακροαματική διαδικασία. Ο πατέρας δεν κατάφερε να συγκρατήσει την οργή του. Με αποφασιστικότητα και γνωρίζοντας τις συνέπειες, παρέκαμψε την ασφάλεια και έφτασε ακριβώς μπροστά στο γιατρό.

Την τελευταία στιγμή οι άνδρες της ασφάλειας έπεσαν πάνω του και τον έριξαν στο πάτωμα, προκειμένου να αποτρέψουν τα χειρότερα. Ακολουθεί το βίντεο από τη στιγμή που ο πατέρας επιτίθεται στο γιατρό της Ολυμπιακής Ομάδας των ΗΠΑ.

Ο Λάρι Νασάρ έχει ήδη καταδικαστεί σε 175 χρόνια φυλάκισης, ενώ η διαδικασία συνεχίζεται για ακόμα περισσότερες καταγγελίες, καθώς άνοιξε ο Ασκός του Αιόλου και από μέσα βγήκε όλη η δράση του για δεκαετίες.